WoW’s Chromie bevestigt dat het mutant is, net als de vertelling

Een van de oudste niet-speelbare personages in World of Warcraft is transgender. Een nieuw kort verhaal onthult dat Chromie, een tijdreizende kabouter die zijn mannelijke voornaamwoorden Chronormu in de vorm van een draak gebruikt, nu in alle gevallen zijn / haar voornaamwoorden gebruikt.

Een fragment uit Visage Day, onderdeel van de aanstaande bloemlezing Folk and Fairy Tales of Azeroth, waarin Chromie haar voornaamwoorden selecteert, is online gepubliceerd door iemand die een preview-exemplaar heeft ontvangen. Fans raakten enthousiast over het feit dat zo’n innemend personage openhartig, legaal en kortstondig was, en een van hen nam contact op met Steve Danoser, vertelleider bij World of Warcraft. Danuser benadrukte dat het precies was zoals hij las, en moedigde iedereen aan om het volledige verhaal te lezen wanneer ze konden.

“Het voornaamwoord in de loop van het verhaal is opzettelijk gebruikt. Ik moedig aan om het verhaal in zijn geheel te lezen in plaats van alleen fragmenten”, tweette Danoser. “Vóór de viering van de Dag des Levens is Chronormu hij / zij. Daarna is zij / zij in de vorm van een mens en een draak.” In de wetenschap is Visage Day een viering waarin bronzen draken hun menselijke vormen kiezen, en plaatst dit verhaal ergens vóór de gebeurtenissen van World of Warcraft. Een ander passerend personage, Pelagos, is toegevoegd in Shadowlands, de nieuwste uitbreiding, en Blizzard maakte van deze gelegenheid gebruik om diversiteit te bespreken als een doorlopend doel in de MMORPG. Hoofdonderzoeker Johnny Cash zei vorig jaar: “We zijn erg blij, maar ik zal Shadowlands zeker zien als een stap op deze reis, niet als een bestemming.”

READ  BLESS ONTSLOTEN OM PC BETA PREVIEW-EVENEMENT OP 25 SEPTEMBER TE HOST

Chromie is al bijna vanaf het begin aanwezig in World of Warcraft, het werd eind 2004 toegevoegd in patch 1.2, voordat het fantasiespel in Europa werd gelanceerd. Het is in alle grote uitbreidingen verschenen, omdat het Shadowlands Walking Missions heeft gehost.

“Azeroth’s Folk and Fairy Tales” verschijnt op 25 mei. De Burning Crusade zal in juni “WOW Classic” te zien zijn.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “WoW’s Chromie Mutant, Confirm Narrative Client”, “Type”: “post”, “category”: “world-of-warcraft”} , “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Blizzard Entertainment”, “genre”: “MMO”, “title”: “World of Warcraft”, “genres”:[“MMO”,”RPG”,”Subscription”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Koop NBA 2K21 Next Generation Mamba Forever Edition pre-order

Deze bundel bevat zowel de Xbox One-versie als de Xbox Series X-versie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *