X-Men-acteur James McAvoy speelde de rol van extreme vergeetachtigheid in 2006

James McAvoy staat voor een snapshot van Oblivion.

afbeelding: Bethesda / Kotaku / Jimmy McCarthy (Getty Images)

Ik denk dat we allemaal minstens één game in ons leven hebben gespeeld die je elk wakker uur opslokt. Een spel dat je laat opblijft om te spelen, dan vroeg opstaat en meer speelt. Voor James McAvoy in 2006 was die wedstrijd: The Fourth Elder Scrolls: Oblivion. Het werd zo erg dat de acteur de schijf moest branden om zichzelf te bevrijden van Bethesda’s open-world RPG.

James McAvoy is waarschijnlijk het best bekend voor zijn rol als jonge professor Xavier in de X-Men-films. Zijn laatste rol was in een videogame, 12 minuten, met in de hoofdrol William Dafoe en Daisy Ridley. McAvoy zat met Forbes te praten over 12 minuten En zijn verleden in het spelen en Hij onthulde dat hij op een gegeven moment in 2006 erg door hem gefascineerd was geheugenverlies Het begon hem ernstige problemen te bezorgen tijdens het filmen van een film word jin.

“Ik moet om 10 uur ‘s avonds naar bed gaan, omdat ik elke ochtend om 6 uur opsta”, zei McAvoy. “En ik heb veel strepen en al dat soort dingen. En ik blijf tot vier uur ‘s ochtends op om gewoon te spelen geheugenverlies. “

Uiteindelijk werden de lange gamesessies van McAvoy tijdens het filmen zo erg dat hij het spel om 20.00 uur begon te spelen en pas om 5.35 uur stopte. Na slechts 10 minuten kwam een ​​auto hem ophalen om de volgende dag te beginnen met spelen. schieten. Op dat moment realiseerde McAvoy zich dat hij iets drastisch moest doen. Dus haal de schijf uit de Xbox 360, zet het fornuis aan en vernietig hem geheugenverlies.

McAvoy beschreef: “Ik legde er gewoon de schijf op en ik keek ernaar, zong en smolt een beetje. En ik zei: ‘Oké, we zijn klaar, we zijn klaar, we zullen het niet doen het weer!'”

After that, the actor stayed away from games for a decade. But eventually, his love of soccer and his young son combined to make him give FIFA Poging. snel Hij werd een enorme fan. Sindsdien begonnen hij en zijn vrienden te spelen oorlogsgebied tijdens de pandemie Als een manier om verbonden te blijven en plezier te hebben, zelfs als je gescheiden bent Door lockdowns en quarantaines.

Nu praten we elke twee of drie nachten, we spelen oorlogsgebied En we praten over het leven, de liefde, alles terwijl we volledig worden weggevaagd door 12-jarigen uit andere landen.”

(vrij: computer spelletjes)

READ  Bengaluru: Eid Namaz kan met bepaalde beperkingen in moskeeën worden aangeboden, zegt de raad van bestuur van Karnataka Wakf
More from Madison Garrett

Gratis vissen voor jongeren

GROENLO – Ook dit jaar is het voor jongeren tot 13 jaar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *