Xbox 360-consoles zijn officieel terug dankzij Hyperkin

Foto: Hyperkin

De Xbox 360-controller, voor ons geld, is een van de beste in de gamegeschiedenis. Hij heeft het originele Xbox-bord voldoende verfijnd om er iets speciaals van te maken, en het lijkt erop dat we het binnenkort weer kunnen gebruiken op moderne platforms!

Externe fabrikant Hyperkin heeft onthuld dat het klaar is om enkele “nieuwe” consoles met Xbox 360-thema te maken die werken op Xbox One en Xbox Series X | S. Als je de naam herkent, is dit hetzelfde bedrijf dat de Xbox ‘Duke’-controller Voor moderne consoles, waaronder een paar Varianten in beperkte oplage.

Xbox 360-consoles zijn officieel terug dankzij Hyperkin 2
Foto: Hyperkin

Helaas betekent dit dat de nieuwe Hyperkin Xenon 360-controllers bedraad zullen zijn, net als de meeste platforms van derden op de Xbox. Het wordt echter gelanceerd in vier varianten – wit, zwart, rood en roze – zodat je kunt afstemmen op je gewenste smaak van Xbox 360-nostalgie-overbelasting.

Op dit moment heeft de fabrikant geen informatie gegeven over een releasedatum of prijzen, maar het team heeft gesproken over hun opwinding over het werken aan een Xbox 360-accessoire (bedankt, Windows Centraal):

“Ik herinner me dat toen de Xbox 360 uitkwam, het een revolutionaire ervaring was […] Online multiplayer-games, downloadbare digitale games en een console als geen ander. Ik heb goede herinneringen aan de Xbox 360 en we zijn erg enthousiast om wat van die nostalgie terug te brengen naar moderne consoles met de Xenon-controller.”

Wil je er een kopen voor Xbox Series X | S? Laat ons hieronder uw mening weten.

Written By
More from Vanessa Hale
Terraria-spelers op Xbox en PlayStation zijn gestopt met het synchroniseren van bestanden
Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal……. Het originele verhaal (gepubliceerd op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *