Xbox-bezitters hebben Microsoft opnieuw teruggeslagen vanwege “uiterst teleurstellende” advertenties.

Xbox-bezitters hebben Microsoft opnieuw teruggeslagen vanwege “uiterst teleurstellende” advertenties.

Xbox-bezitters hebben Microsoft opnieuw teruggeslagen vanwege “uiterst teleurstellende” advertenties.

Deze keer waren de advertenties op volledig scherm (waar spelers zich momenteel niet voor kunnen afmelden) bedoeld om het bewustzijn over de Developer Direct van vorige week te vergroten.

Nieuwsuitzending: Heeft Microsoft Direct-ontwikkelaar een beter jaar laten zien voor Xbox?Kijk op YouTube

“Er werd nooit geadverteerd of verkocht voor Xbox-consoles als ondersteund apparaat, maar door de advertenties zien ze er wel zo uit”, schreef een boze gamer. “Het is alsof je een Amazon Kindle met korting krijgt omdat deze door advertenties wordt ondersteund.

“Als je hiervoor opkomt, zal ik nooit begrijpen waarom je het deed. Als je er onverschillig tegenover staat, begrijp ik je volledig, en als je daardoor teleurgesteld bent, ben ik bij je.”

Op dezelfde manier plaatste Tom Warren van The Verge een afbeelding van de opdringerige advertentie en zei: “De Xbox-pop-upadvertentie op volledig scherm voor Developer Direct is terug. Ik heb net mijn console aangezet en kreeg deze advertentie.”

“Nog een advertentie op volledig scherm voordat je bij het dashboard komt”, plaatste een andere speler (bedankt, Karakterboek). “Ik denk dat dit nu het nieuwe is op Xbox. Xbox is erg teleurstellend.”

“Ik vind advertenties voor evenementen die verband houden met hun games niet erg. Niet iedereen zit op sociale media en het herinnert mensen eraan waar ze ze kunnen bekijken als ze geïnteresseerd zijn.” zei een van de minder overstuur spelers. “Je kunt ze ook gemakkelijk uitschakelen door op B te drukken.

“Wat ik echt niet leuk vind aan deze advertentie, is dat hij mijn ogen verbrandt vanwege de witheid.”

Gamers schreeuwen nu om een ​​manier om advertenties op volledig scherm uit te schakelen, of misschien zelfs helemaal om te adverteren, aangezien kleinere, minder opdringerige advertenties al meer dan tien jaar op Xbox-dashboards verschijnen.

Dit is ook niet de eerste keer dat gamers Xbox-advertenties aanvallen. Afgelopen november brachten Activision en Xbox schermvullende advertenties voor Call of Duty: Modern Warfare 3 uit op de homepage van de console, die destijds ook zwaar bekritiseerd werden.

READ  Xbox onthult levensgrote Halo Infinite Warthog

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *