Xbox Boss denkt dat de opwinding van fans het hoogst is sinds het Xbox 360-tijdperk

De afgelopen week was behoorlijk groot voor het team van Xbox. Afgelopen weekend deze keer onthulde de gaming-divisie van Microsoft een aantal nieuwe looks voor aankomende games die in de pijplijn zitten. Sommige van deze eerste glimpen werden opgenomen in nieuwe projecten zoals: Redvale En de Forza Horizon 5, terwijl eerder bekende titels zoals oneindige uitstraling En de sterrenveld Er werd ook gepronkt. In plaats van dit enorme nieuwe aanbod van Xbox, zei het hoofd van het merk dat hij gelooft dat het bedrijf zich in bijna tien jaar in de beste positie bevindt.

Na alle nieuwe Xbox-aankondigingen die de afgelopen week zijn uitgebracht, is Phil Spencer, hoofd van Xbox, naar sociale media gegaan om commentaar te geven op alles wat er is gebeurd. Tijdens het proces onthulde Spencer ook dat dit het grootste E3-seizoen was dat het bedrijf ooit had gezien. “Bedankt voor een geweldige week, de meest bekeken E3-show ooit”, zei Spencer op sociale media. Vervolgens zei hij dat dit absoluut de meeste fans zijn die sinds de Xbox 360-dagen over Xbox als geheel hebben gevoeld: “We hebben spelers en het team niet meer zo veel energie en opwinding gevoeld sinds het tijdperk van de 360. ” hij zei. “We zijn geïnspireerd door het geloof van de community in Xbox en zullen blijven innoveren met gamers in het hart van alles wat we doen.”

Voor Spencer (die al heel lang bij Xbox werkt) is het zeker een groot probleem om deze huidige generatie Xbox te vergelijken met het tijdperk van 360. Hoewel de Xbox misschien niet zo groot is als hij ooit was, was de bloeitijd van het merk zeker met de Xbox 360. Als Spencer het gevoel heeft dat het bedrijf opnieuw dezelfde opwinding en fanvreugde begint te genereren die ze voelden tijdens deze periode Het betekent echter dat de toekomst van Xbox zeer positief kan zijn.

READ  Deze 10+ games komen volgende week (17-21 mei) naar Xbox - feature

Dus, als je een Xbox-fan bent, ben je dan het meest enthousiast over het platform in lange tijd? Laat het me weten hieronder in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Canada heeft deze geweldige Lumberjack-console gemaakt
We hebben in de loop der jaren een aantal zeer innovatieve ontwerpen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *