Xbox brengt mogelijk exclusief de hoog gewaardeerde N64 terug

Xbox brengt mogelijk exclusief de hoog gewaardeerde N64 terug

Xbox kan de geliefde N64-serie nieuw leven inblazen. De Nintendo 64 was een geweldige generatie voor Nintendo. Natuurlijk zijn veel van de geweldige consolegames en -series die op de console zijn geboren, eigendom van Nintendo, dus het is aan hen om die IP’s tot leven te brengen op de Nintendo Switch. Toen Xbox destijds Rare echter van Nintendo overnam, kreeg het naast de studio ook wat IP. Het hoogtepunt van dit IP is: Banjo Kazooie, die ook het onderwerp is geweest van onlangs nieuw leven ingeblazen geruchten. Dit verhaal gaat niet over Super Smash Bros.-spel Ultieme Maar karakters, het gaat allemaal om Blast Corps.

We hebben sinds 1997 geen zeldzaam IP-adres meer gezien, toen het alleen via N64 en N64 werd uitgebracht. Bij de release had de game een score van 90 op Metacritic, maar verkocht onder de verwachtingen, wat waarschijnlijk verklaart waarom we niets anders uit de serie hebben gezien. Er was op een gegeven moment een vervolg in de gesprekken en het zou een actiegevechtspel worden, maar van die gesprekken kwam niets terecht.

Dit alles gezegd hebbende, waarom is er een scuttlebutt-serie die zou kunnen terugkeren? Nou, omdat Microsoft onlangs zijn handelsmerk heeft vernieuwd. Nu moeten merkinnovaties en de speculatie die ze creëren met de nodige voorzichtigheid worden bekeken. waarom? Omdat het lastig is om er een grote voorraad in te stoppen. Om een ​​merk te verlengen, hoeft u alleen maar te bewijzen dat u het nog steeds gebruikt of van plan bent het in de nabije toekomst te gebruiken. Wat Microsoft niet hoeft te doen voor een rebranding, is laten zien dat het een nieuwe game maakt.

READ  Tol voor sterke dranktragedie bereikt 21, bestelt Punjab CM sonde

Om sceptisch te zijn, het is moeilijk om de terugkeer van Xbox voor te stellen Blast Corps opnieuw als een op zichzelf staande producer, maar bracht het terug in 2015 via zeldzaam opnieuw. Kan deze set de Xbox Series X-versie krijgen | S? Dit lijkt de meest waarschijnlijke mogelijkheid, maar dat is in de veronderstelling dat het merk een indicatie is van iets spannends.

Op het moment van publicatie gaf Microsoft geen commentaar op de merkvernieuwingen, noch op de speculatie die ze creëerden. Om verschillende redenen verwachten we niet dat dit op dit moment zal veranderen, maar als dit het geval is, zullen we ervoor zorgen dat dit dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Klik in de tussentijd voor meer Xbox-dekking op hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *