Xbox Cloud-games worden binnenkort zichtbaarder in de browser… maar alleen op Microsoft Edge

Xbox Cloud Gaming krijgt een upgrade omdat het een nieuwe functie uitrolt om de scherpte te verbeteren bij gebruik in de Edge-browser van Microsoft.

De nieuwe functie heet Clarity Boost van X-Box, stelt spelers in staat om de beelduitvoer te verscherpen tijdens het streamen van de game. Het idee is om de browserstroom daardoor eenvoudiger en duidelijker te maken.

Xbox-programmamanager Melina Gonzalez zegt: officiële toespraak. Het doel is om “de optimale look en feel te bieden tijdens het spelen van Xbox-games vanuit de cloud.”

Microsoft Edge duidelijkheid boost voor en na. (Afbeelding tegoed: Xbox)

De nieuwe “schaalverbeteringen aan de clientzijde” betekenen dat Microsoft Edge meer te doen heeft – extra verwerking van uw kant afhandelen om de streamingkwaliteit te verbeteren.

Deze nieuwe functie is echter alleen beschikbaar voor iedereen die Microsoft Edge Canarische – Een bètaversie van de populaire browser waarmee gebruikers nieuwe functies kunnen uitproberen voordat ze worden gebundeld in grote Edge-releases.

Dit betekent uiteraard dat niet alle Microsoft Edge-gebruikers toegang hebben tot Clarity Boost. Tenminste, niet meteen. Maar Microsoft verzekert gebruikers dat Clarity Boost tegen 2022 naar alle versies van Microsoft Edge zal worden uitgerold. “Clarity Boost zal volgend jaar beschikbaar zijn voor alle Microsoft Edge-gebruikers”, zei Gonzalez.

Als u deze nieuwe functie wilt uitproberen, kan het niet eenvoudiger. Zorg er eerst voor dat u Microsoft Edge Canary gebruikt en zorg ervoor dat u up-to-date bent, met versie 96.0.1033.0 of hoger.

Ga dan gewoon naar Xbox Game Pass-website En start het spel dat je wilt spelen. Open het menu Meer acties (…) en schakel vervolgens Clarity Boost in. Je zou een verschil moeten zien in de manier waarop je games streamt op Xbox Cloud, met voorbeelden die een duidelijker beeld laten zien.

READ  Xbox Live Gold maakt de populaire game voor een beperkte tijd gratis

Het is absoluut een manier om Microsoft Edge relevanter te maken, vooral sinds Microsoft het heeft aangekondigd Internet Explorer voor Windows 10 wordt stopgezet Volgend jaar. Microsoft heeft ook onthuld dat het Van plan om Xbox verder te brengen dan consoles Door zijn games speelbaar te maken op bijna elk apparaat.

Xbox Cloud Gaming voor consoles onlangs gelanceerd in bèta, waardoor Xbox Series X | S en Xbox One Spelers kunnen een selectie van de beste titels streamen – zolang je Xbox Game Pass Ultimate hebt.

Ryan Liston is een entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series S-bundel beschikbaar voor $ 359 bij Antonline
Het was een rustige week voor de restock van de Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *