Xbox Cloud Gaming voor pc is nu beschikbaar voor zowel Xbox-apps als interne browsers

Xbox Game Pass Ultimate Cloud (Eerder xCloud) launch PC en iOS begin deze zomerAl is het een beetje krom. Op zowel pc als iOS vereist Xbox Cloud Gaming een op Chromium gebaseerde webbrowser. Dit werkt prima, maar het is zeker geen 100% perfecte oplossing. Nu heeft Microsoft aangekondigd dat Xbox Cloud Gaming nu rechtstreeks beschikbaar is op je pc via de Xbox-app voor degenen die zich hebben aangemeld voor het Insider-programma…

Vandaag kondigen we de introductie aan van Xbox Cloud Gaming (bèta) in de Xbox-app op Windows 10-pc’s voor Xbox Game Pass Ultimate-leden in 22 landen die deelnemen aan het Insider-programma. Sluit een compatibele controller aan via Bluetooth of USB, start de Xbox-app,[クラウドゲーム]Klik gewoon op de knop, selecteer een spel en begin met spelen. We hebben ook enkele nieuwe functies toegevoegd om u op weg te helpen, waaronder toegankelijke informatie over de console en netwerkstatus, sociale functies om contact te houden met vrienden en de mogelijkheid om gebruikers uit te nodigen. Het spel is geïnstalleerd – doe mee met het spel.

Plus enkele kleine extra functies Xbox-gecertificeerd personeel zet zich in voor het tijdperk van reset De cloudervaring van de Xbox-app is zeer consistent met de gamebalk, wat aangeeft dat de latentie waarschijnlijk wordt verminderd. Dit is zeker logisch, omdat op Chrome gebaseerde browsers niet altijd de meest efficiënte zijn.

Andere makers van gameconsoles houden niet van Xbox Game Pass, maar Phil Spencer is vrij om te discussiëren.

Voor cloudgames is een abonnement op Xbox Game Pass Ultimate vereist. Dit levert u $ 15 per maand op (Nieuwe abonnees kunnen de eerste maand krijgen voor $ 1). U kunt uitchecken Klik hier voor een volledige lijst van meer dan 100 games die in de cloud kunnen worden gespeeld. Als je eerder via de Xbox-app wilde spelen, download dan gewoon de gratis Xbox Insider Hub uit de Microsoft Store.

READ  Xbox Insider plaagt 2021 E3-advertenties

Wat is jouw mening? Je hoeft geen browser te gebruiken, maar zullen je gevoelens over Xbox Cloud Gaming veranderen?

Xbox Cloud Gaming voor pc is nu beschikbaar voor zowel Xbox-apps als interne browsers

bron link Xbox Cloud Gaming voor pc is nu beschikbaar voor zowel Xbox-apps als interne browsers

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-gamers worden verrast met nieuwe gratis games

Gisteren heeft Xbox de gratis Xbox One- en Xbox 360-games onthuld die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *