Xbox Cloud-ondersteunde browsers voor videogames worden weergegeven

Xbox Cloud-ondersteunde browsers voor videogames worden weergegeven

Voor wie toegang heeft Xbox Cloud-gamesU kunt de service in uw webbrowser proberen als u dit niet op uw tv kunt doen. Xbox Support heeft onlangs een lijst met ondersteunde Xbox Cloud Gaming-browsers voor zijn cloudgamingservice uitgebracht.

De lijst vermeldt in totaal drie verschillende browsers op alle platforms, met ondersteuning voor Windows, Android, iOS en Mac. Bekijk de volledige lijst hieronder.

Ondersteunde browsers voor cloudgaming op internet

Windows 10 versie 20H2 of later – Microsoft Edge en Google Chrome

iOS 14.4 of hoger – Safari

iPadOS 14.4 of hoger – Safari

ChromeOS 79 of later – Google Chrome

Android 6.0 of hoger – Microsoft Edge en Google Chrome

Merk op dat je alleen toegang hebt tot Xbox Cloud Gaming op Windows en Android via Microsoft Edge en Google Chrome. Edge draait op dezelfde soort technologie als Google Chrome, wat zou kunnen verklaren waarom het werkt. Firefox wordt echter op geen van de platforms vermeld, dus als u iemand bent die voornamelijk Firefox verkiest, zult u iets anders moeten gebruiken voor uw spelbehoeften.

Xbox Cloud Gaming is nog in bèta en slechts enkele regio’s ondersteunen de functie op dit moment. De dienst heeft plannen omGeweldige selectieVoor aankomende games tot en met 2023, voor degenen die de service willen uitproberen.

bron: X Box

READ  Nieuwe Xbox-games gratis beschikbaar tot 2022

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *