Xbox Developer Direct: wanneer en waar je de Xbox Game Show kunt bekijken

Microsoft zal woensdag zijn Xbox Game Studios- en Game Pass-portfolio uit begin 2023 laten zien in een nieuwe show genaamd Xbox Live-ontwikkelaar. Games waarvan bevestigd is dat ze op het evenement zullen verschijnen, zijn onder andere ZeniMax Online Studios’ The Elder Scrolls onlineArkane Studio’s roodvalen Mojang en Blackbird Interactive’s Minecraft-legendesen Turn 10 Studios’ Forza Motorsport.

Bethesda Game Studios’ sterrenveld Het zal niet op de Xbox Developer Direct zijn voor januari. Microsoft zegt dat het sci-fi rollenspel op een later tijdstip de ster zal zijn van zijn stand-alone presentatie.

Wanneer is de Xbox Developer Direct?

De Xbox Developer Direct-presentatie van Microsoft wordt uitgezonden op Xbox-consoles zenuwtrekking En YouTube kanalen, evenals Bethesda zenuwtrekking En YouTube Kanalen op woensdag 25 januari om 12.00 uur PST / 15.00 uur EST.

Vice-president van Xbox Game Marketing Aaron Greenberg zei op Twitter Developer Direct zal naar verwachting 43 minuten draaien. Tijdens het evenement beloofde Microsoft het volgende te laten zien: “Meer gameplay en spannende nieuwe details” uit Forza Motorsport; Een kijkje achter de schermen van de PvP-ervaring Minecraft-legendes; en single- en multiplayer-gameplay – inclusief gevechten, aanpassing en bazen – in een open wereld roodval.

Waar Xbox Developer Direct te bekijken

Hier zijn alle Xbox- en Bethesda-kanalen waar de show van woensdag wordt uitgezonden:

Xbox Game Studios heeft ook een lange lijst met aangekondigde maar grotendeels ontbrekende projecten, waaronder ik erkenEn eeuwigdurendEn Senua Saga: Hellblade 2En staat van verval 3En wildernis 2en herstart mythe En Volledige duisternisop zijn lijst. Xbox-fans moeten mogelijk wachten tot dichter bij E3 2023 (of later) om updates voor deze games te krijgen.

READ  Je kunt nu GameCube- en Wii-games spelen op Xbox Series X | S met Dolfijn

2022 was een relatief rustig jaar voor Xbox, waarbij het merk Xbox Game Studios een paar games uitbracht, zoals Interior Night’s Als de schemering valtHot Wheels Playground Games-uitbreiding voor Forza Horizon 5en obsidiaan kwintet. Maar in 2023 mogen Xbox-fans een druk en druk jaar verwachten vol nieuwe dingen om te spelen.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *