Xbox Elite draadloze controller Series 2 Core is in de uitverkoop

Hier is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een professionele kwaliteitscontroller voor Xbox of pc. De Xbox Elite Wireless Series 2 Core Wireless Controller van Microsoft is te koop voor een nieuw dieptepunt. Het is normaal gesproken te koop voor $ 129,99, maar je kunt het nu krijgen voor $ 115,99 bij een handvol retailers (Je ziet het op Amazon). Dat is 12% korting, wat beter is dan niets.

Xbox Elite Series 2 Core-controller

Xbox Elite draadloze controller serie 2 - Compleet componentenpakket

Xbox Elite draadloze controller serie 2 – compleet onderdeel pakket

Ook bij andere retailers

Vanuit het oogpunt van functionaliteit is de basiscontroller identiek aan de standaard Elite Series 2-controller (die momenteel Te koop voor $ 169,99 in de MS Store). Het enige verschil, behalve de kleur, is dat er minder onderdelen en accessoires bij zitten. De Elite Series 2-controller wordt standaard geleverd met een draagtas, verzenddocument en vier terugknoppen, evenals een vervangende D-pad en thumbstick. De basisversie bevat deze items niet.

Het heeft nog steeds professionele bouwkwaliteit en het geeft je de mogelijkheid om die onderdelen te verwisselen als je ze apart hebt gekocht. Net als de standaard Elite heeft hij rubberen handgrepen voor een betere bediening. Je kunt kortere haartriggersloten verwisselen voor snellere schoten in schietspellen. Je kunt ook de spanning in de thumbsticks aanpassen met een tool die bij de console wordt geleverd.

De onderstaande afbeelding biedt een eenvoudige visuele gids voor wat er bij elke console wordt geleverd.

Als je de basisversie koopt en besluit dat je alle extra onderdelen wilt, kun je ze in een bundel kopen voor $ 59,99. Tel het op, en als je de basisconsole en componenten afzonderlijk koopt, kost het je eigenlijk $ 10 meer dan het kopen van de standaard Elite Series 2 tegen MSRP. Het is dus uw telefoontje dat u wilt ontvangen.

READ  Sony schakelt LittleBigPlanet-servers uit na het tonen van aanstootgevende in-game berichten • Eurogamer.net

Als kleuraanpassing jouw ding is, is de Elite Wireless Controller Series 2 nu verkrijgbaar in Xbox-ontwerplaboratorium.

Chris Reed is handelsexpert en handelsredacteur voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @tweet.

More from Madison Garrett
Het is de eerste wedstrijd, wat kan er mis gaan?
Welkom terug in het reguliere seizoen, supersterfans! De Dallas sterren Het seizoen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *