Xbox en Samsung gaan terug in de tijd

Als je een bepaalde Samsung tv hebt, zoek dan een nostalgische bril, want binnenkort kun je er een beetje bij zijn Terug in de tijd viering.

Samsung heeft aangekondigd dat eigenaren van hun Frame-tv’s, een interessant paneel dat meer op een museumexpositie dan op basiselektronica lijkt, zichzelf kunnen trakteren op een verzameling favoriete historische kunstwerken van fans op Xbox. De stukken die de komende weken te zien zijn, zijn afkomstig van klassiekers als SkyrimEn de bioshock (een van mijn favorieten) en natuurlijk de voortdurende erfenis van de Master Chief, Hallo.

Eenmaal beschikbaar kunnen hoogwaardige 4K-beelden (die nog mooier worden gemaakt dankzij het 100% kleurvolume van de lijst) volledig gratis worden gedownload van de Frame Art Store. Met verwijzing naar het huidige persmateriaal, lijkt het erop dat “Xbox Through the Years” later in juli volledig zal worden gelanceerd, hoewel er nog geen specifieke datum is vastgesteld.

Dat was het voor ons aanstaande jubileum, 15 november, dat 20 jaar zal vieren sinds Microsoft de originele Xbox in Noord-Amerika lanceerde. Eerlijk gezegd is het ongelooflijk dat het bijna twee decennia geleden is dat de Duke and Warthogs-console en het geweldige Xbox-opstartscherm op het toneel verschenen.

Ik wou dat Samsung deze Xbox-artefacten beschikbaar had gemaakt voor de gemiddelde consument van tv’s, en niet alleen voor degenen die zich hebben overgegeven aan de Frame, maar het is nog steeds een geweldig initiatief.

Waar was je 20 jaar geleden in de gamescene? Heb je de Xbox bij de lancering gekregen? Speel je op Samsung Frame? zullen oneindige uitstraling Uitgebracht om samen te vallen met de grote twintigste verjaardag? Veel vragen nu we november naderen.

Ik weet alleen dat ik nog steeds mijn hertog bezit.

READ  Taco Bell en Xbox komen samen in een legendarische samenwerking
Written By
More from Vanessa Hale

Dagelijkse aanbiedingen: vroege besparingen voor Prime Day op Xbox Game Pass- en Nintendo Switch-games

Deze zondag bracht een aantal geweldige aanbiedingen met zich mee. Xbox Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *