Xbox Game Pass-gerucht leidt tot toevoeging van een nieuwe Ubisoft-game

Een nieuw gerucht in verband met Xbox Game Pass heeft zojuist onthuld dat het abonnementsplatform op het punt staat een nieuwe game van uitgever Ubisoft toe te voegen. De afgelopen maanden heeft Ubisoft een aantal verschillende titels naar Game Pass gebracht. Dit omvatte met name games zoals Assassin’s Creed OriginsEn de De zesde regenboogsteenEn de Far Cry 5. Nu lijkt het erop dat het aanbod van Ubisoft verder kan worden uitgebreid dankzij de toevoeging van een game die in 2020 is gelanceerd.

Volgens Twitter-gebruiker Alumia_Italia, Ubisoft’s Stijgende Phoenix Immortals Het zou ergens in de toekomst naar Xbox Game Pass moeten gaan. Hoewel de details van deze lancering nog een beetje onduidelijk zijn, heeft de insider (die eerder een paar primeurs had over Ubisoft) aangegeven dat de game naar zowel de console- als pc-iteraties van Game Pass zal komen. Op dit moment is de tijd nog onbekend Stijgende Phoenix Immortals Het zou kunnen worden vrijgegeven op de Xbox-service, maar het feit dat deze informatie is gelekt, suggereert dat dit eerder vroeger dan later zou kunnen gebeuren.

Voor degenen die het niet weten, Stijgende Phoenix Immortals Het was een nieuwe franchise gelanceerd door Ubisoft in het jaar 2020, een actiegame met een open wereld. De titel leende met name een aantal mechanismen en ideeën van The Legend of Zelda: Breath of the WildDat maakte in wezen de reactie van Ubisoft op de Nintendo-hit. Stijgende Phoenix Immortals Ubisoft heeft het nooit goed gedaan in monetaire of commerciële termen, maar degenen die het hebben gespeeld, hadden vrijwel positieve dingen te zeggen. Als zodanig zal het toevoegen van het aan Xbox Game Pass de service zeker nog veel meer helpen.

Zoals gewoonlijk is het de moeite waard om te benadrukken dat dit op dit moment slechts een gerucht is, dus neem alles wat hier wordt gezegd met de nodige voorzichtigheid. Zoals eerder vermeld, werkt Ubisoft de laatste tijd echter goed samen met Xbox als het gaat om Game Pass. Om deze reden lijkt het ongelooflijk mogelijk Stijgende Phoenix Immortals Het kan zich de komende dagen, weken of maanden op het platform bevinden.

Ben je geïnteresseerd om te spelen? Stijgende Phoenix Immortals Voor jezelf als het om Game Pass gaat? Of ben je in plaats daarvan druk genoeg met het spelen van games die op het abonnementsplatform staan? Laat het me weten in de reacties of sla me op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Far Cry 7 releasedatum: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox
Written By
More from Vanessa Hale
Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Sukuna-Hikona met nieuwe promotie
Nieuws Atlus heeft zijn nieuwste dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *