Xbox Game Pass is bijgewerkt met PS2-klassiekers en meer AAA-titels

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn zojuist niet toegevoegd Red Dead Online Voor Xbox One-, Xbox Series X / S- en pc-gebruikers, maar er zijn vier andere games, waaronder twee, velen herinneren zich misschien dat ze op PS2 en andere consoles speelden die steeds meer gelijk worden in nostalgie en nog beter, alle vier van deze games zijn toegevoegd , plus Red Dead Online, voor alle abonnementsversies, wat betekent dat het niet uitmaakt of je een pc, Xbox One of nieuwe Xbox Series-consoles gebruikt, je krijgt dit weekend iets nieuws om te spelen, dankzij hun abonnementsservice.

De eerste van deze vier andere spellen is Psychologische pioniers, Platform uit 2005 en Double Fine Productions. Op het moment van de release was de game beschikbaar via pc, PS2 en de originele Xbox. Sindsdien is het afspeelbaar op extra platforms, waaronder moderne platforms. IP is nu eigendom van Microsoft na de overname van Double Fine Productions, wat betekent dat dit een permanente toevoeging zou moeten zijn aan de Xbox Game Pass-bibliotheek.

De tweede van deze vier spellen is Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, High-definition remaster van Final Fantasy X En de Final Fantasy X-2, Twee games die debuteerden op PS2, als exclusief, via Square Enix. Geen van beide games was tot 2019 aanwezig op een Xbox-platform.

De derde en vierde game kunnen hun oorsprong niet herleiden tot de PS2 omdat ze vrij nieuw zijn. Doe mee met de bovengenoemde spellen is Gewoon een reden 4 Van Avalanche Studios, Square Enix, dat debuteerde in 2018, en De rest van de as, Die in 2019 debuteerde via Gunfire Games en Perfect World Entertainment.

READ  Seizoen 2 van Sea of ‚Äč‚ÄčThieves komt volgende week uit op Xbox en pc

in tegenstelling tot Psychologische pioniersEn de Final Fantasy X / X-2 HD Keer terugs, De rest van de as, En de Gewoon een reden 4 Het is niet gepubliceerd of eigendom van Microsoft, wat betekent dat het geen permanente exclusiviteit mag zijn. Microsoft heeft echter niet gespecificeerd hoe lang een van de drie zal duren. Hoe dan ook, zolang ze maar zijn en Psychologische pioniers Verkrijgbaar via Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate, en is ook te koop met een exclusieve korting.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate – voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand – zijn beschikbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft Klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Beste PS4 en Xbox One Horror Games Dag 22: Dying Light

In navolging van de cultklassieker Dead Island bewijst Techland’s Dying Light dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *