Xbox Game Pass lijkt op browsen in Blockbuster, zegt Xbox Exec

afbeelding: Stu pendousmat in de Engelse Wikipedia

We hebben in de loop der jaren ongeveer een miljoen Xbox Game Pass voor Netflix-vergelijkingen gezien; Het is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​abonnementsservice te selecteren. In een nieuw interview vergeleek Chris Charla van Xbox Game Pass het echter met een oud “verhuur”-etablissement.

Dit zou in de jaren 90 een populaire videotheek worden, Blockbuster!

In het interview met opstartschermSharla legde uit dat hij vond dat Game Pass veel “energie” had, herinnerend aan de tijden dat je naar de winkel kon gaan en een keuze kon maken uit een enorme selectie games die je voor een paar dagen kunt huren:

“Het enige waarmee ik het kan vergelijken – en dit is een oude vergelijking, want ik ben een oude persoon – is toen ik naar videotheken ging en video’s huurde. Je kunt ook videogames huren, dus ga naar deze Blockbuster-game in de VS en huur een NES-spel voor het weekend. Maar je hebt al deze opties, dus in plaats van er een voor je verjaardag te krijgen, heb je nu een hele hoop speelgoed en je kunt er elk hebben. “

“Ik denk dat Game Pass wat van die energie heeft, en ik denk dat het een geweldige manier is geweest voor mensen om hun volgende favoriete game te vinden. Maar als ik het vanuit het oogpunt van een ontwikkelaar bekijk, denk ik dat het een geweldige manier is geweest voor ontwikkelaars om hun publiek te vinden.”

Naar onze mening is Xbox Game Pass ongetwijfeld een enorme verbetering in het Blockbuster-tijdperk, maar het is onmogelijk te ontkennen dat het heel verleidelijk is om naar een fysieke winkel te gaan en de tijd te nemen om de perfecte game uit te zoeken om te huren voor het weekend. Tegenwoordig hebben we keuze te over met Game Pass!

Interessant genoeg was Blockbuster onlangs al in het nieuws toen het officiële Twitter-account voor het eerst in twee jaar tijd plaatste, inclusief een bijzonder grappige tweet die de afgelopen 24 uur viraal ging:

Ben je het eens met de vergelijking? Huurde je vroeger games in Blockbuster? Vertel het ons in de reacties.

READ  Survival Project Winter komt op 26 januari naar Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale
Chivalry II voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One en pc met de Coxwell Map in nieuwe promo
Nieuws Torn Banner Studios heeft weer een nieuwe trailer uitgebracht voor de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *