Xbox Game Pass voegt meer geweldige games toe voorafgaand aan The Game Awards

Xbox Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees hebben vandaag niet één, niet twee, niet drie, maar vier nieuwe games om te spelen voorafgaand aan The Game Awards 2020, die waarschijnlijk substantieel nieuws over de abonnementsservice zal bevatten, of op dat is tenminste wat Microsoft eerder deze week plaagde. Dat gezegd hebbende, hoewel vanavond misschien een grote avond wordt voor Game Pass- en Game Pas Ultimate-abonnees, was deze ochtend ook een grote ochtend.

Van de vier spellen zijn er drie van kwaliteit. De ene wordt zelfs beschouwd als een van de slaperhits van 2019, terwijl de andere een nieuwe inzending is in een populaire en unieke serie die net eerder dit jaar is uitgebracht. En de laatste game is geweldig voor iedereen die op zoek is naar een beetje nostalgische platformactie.

Hoewel alle vier de games vanmorgen zijn toegevoegd, is het onduidelijk hoelang ze nog zullen duren. Aangezien geen van hen door Microsoft is gepubliceerd en aangezien geen van hen EA Play-games zijn, is het veilig om aan te nemen dat het tijdelijke toevoegingen zijn.

Hieronder kun je drie van deze vier nieuwe spellen bekijken. De vierde, Race trim, is niet opgenomen omdat het niet alleen een redelijk niche-titel is, maar het is ook vrij oud en was niet zo geweldig toen het jaren geleden werd uitgebracht, laat staan ​​in 2020. Met andere woorden, het past niet echt bij de facturering van ‘geweldig’ zoals de andere drie spellen doen.

Hebzucht

Hebzucht is een RPG die doet denken aan de gouden eeuw van BioWare en een van de verrassingshits van 2019 van ontwikkelaar Spiders en uitgever Focus Home Interactive.

READ  Big YouTube voor Android en iOS-update biedt gebaren op volledig scherm, verbeterde videohoofdstukken en herschikking van knoppen

“Beleef een kernroleplaying-ervaring en smeed het lot van een nieuwe wereld die sijpelt van magie en vol rijkdom, verloren geheimen en fantastische wezens”, luidt een officiële pitch van het spel. “Maak met diplomatie, bedrog en geweld deel uit van een levende, evoluerende wereld – beïnvloed de loop ervan en geef vorm aan je verhaal.”

vorige

Superhot: Mind Control Delete

Superhot: Mind Control Delete is een first-person shooter waarbij de tijd alleen beweegt als jij beweegt. Het is ook de derde game in de populaire game Super heet franchise, en net als eerdere inzendingen, is het ontwikkeld en gepubliceerd door Superhot Team, en eerder dit jaar uitgebracht.

“Je schiet en snijdt. Je gaat vooruit. Je herhaalt. Je herhaalt. Je herhaalt. Het wordt een ritueel. Het begint weer iets te betekenen”, luidt een officiële pitch van het spel. ‘Neem even de tijd om na te denken. Je bent hier eerder geweest. Zo vaak. Misschien zal het deze keer echt iets betekenen. Alles explodeert in actie. Je hoopt dat deze keer anders zal zijn.’

vorige

Yooka-Laylee en het onmogelijke hol

Yooka-Laylee en het onmogelijke hol is een spin-off Yooka-Laylee spel dat de 3D-platformerformule van de eerste game gebruikt en vervangt door een 2.5D-perspectief. Het is ontwikkeld door Playtonic Games en uitgegeven door Team 17 en vorig jaar uitgebracht.

Yooka-Laylee en het onmogelijke hol is een gloednieuwe 2.5D-platformgame van een aantal van de belangrijkste creatieve talenten erachter ‘Donkey Kong Country, ‘luidt een officiële pitch van de wedstrijd. “Als het kleurrijke buddy-duo moet je een reeks verbluffende 2.5D-levels doorlopen en een raadselachtige 3D-bovenwereld verkennen die rijk is aan geheimen en verrassingen!”

READ  Handgemaakte Jibbitz for Crocs duiken op op Instagram

vorige

Written By
More from Lesley Curry

De gratis laag LastPass wordt volgende maand minder bruikbaar

LastPass voegt nieuwe beperkingen toe Naar de categorie met gratis abonnementen die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *