Xbox Game Pass voegt twee van de meest controversiële games van 2021 toe

De meest controversiële game van 2021 komt volgende week naar Xbox Game Pass Ultimate en het is duidelijk dat deelname aan de game een van de meest controversiële games van 2021 zal zijn. Meer specifiek onthulden nieuwe lekken dat deze op 5 mei zal verschijnen, wat aanstaande donderdag, beide Slagveld 2042 En FIFA 22 Ze kunnen worden toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate via EA Play, wat betekent dat als je een standaard Xbox Game Pass-abonnee bent, je geen toegang krijgt tot die games, maar afhankelijk van welke games je hebt gespeeld, heb je ‘ niet veel missen.

De eerste is niet alleen de meest controversiële game van het afgelopen jaar, maar er is ook Cyberpunk 2077 filmEn No Man’s SkyEn Star Wars Battlefront 2, en een andere als een van de meest controversiële games van de laatste generatie. Het had bugs en prestatieproblemen bij de lancering en verloor veel kernfuncties en inhoud van eerdere games. Helaas slagveld Fans, de game heeft nog niet alle problemen aangepakt. Ondertussen, zoals Slagveld 2042Gebruikersscore in één oogopslag voor FEva 22 Metacritic vertelt je alles wat je moet weten over wat simvoetbalfans van het spel vinden.

Er is geen game bevestigd voor een toevoeging op 5 mei, maar beide zijn te lezen als beschikbaar in verschillende buitenlandse Xbox-winkels. In het verleden, toen dit gebeurde, werden de genoemde spellen snel daarna toegevoegd. EA-games worden meestal ongeveer zes maanden na de release aan EA Play toegevoegd, dus deze timing is logisch. Slagveld 2042 Het kan iets later dan volgende week worden toegevoegd, maar niet later dan volgende maand.

READ  Windows 11 krijgt een groot aantal gamefuncties zoals Xbox Game Pass

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand, hoewel een nieuw gerucht waar is, zijn deze prijspunten mogelijk niet erg nauwkeurig. Lang.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X draait eigenlijk één game ERGER dan de huidige generatie
De Xbox Series X geeft een boost aan de meeste Xbox One-games,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *