Xbox-games aangekondigd met goud voor mei 2021

Microsoft heeft aangekondigd dat de Xbox-games in mei 2021 met Gold Armello, Dungeons 3, LEGO Batman en Tropico 4 zijn. Microsoft. Armello is beschikbaar vanaf 1 mei en gratis downloads voor Xbox Live Gold- en Game Pass Ultimate-leden tot 31 mei.

LEGO Batman is beschikbaar van 1 mei tot 15 mei, Dungeons 3 is gratis te downloaden van 16 mei tot 15 juni en Tropico 4 is beschikbaar van 16 mei tot 31 mei.Armello is een levendig “dark fantasy-bordspel” met roekeloos avontuur, “diepe arcade-tactieken” en bordspelstrategie. In deze personage-opbouwende RPG nemen spelers de rol van held aan terwijl ze vechten op het slagveld en het uitgestrekte gamekoninkrijk verkennen in een poging om de volgende koning of koningin van Armelo te worden.

De game werd oorspronkelijk in 2015 op Steam uitgebracht voordat hij in 2016 op Xbox One verscheen en je kunt onze mening erover lezen in de Armello-recensie van IGN.

Dungeons 3 is een real-time strategiespel voor het bouwen van een kerker waarin spelers Dungeon Lord moeten helpen de verovering te behalen terwijl ze de frontlinies leiden van de belangrijkste luitenant, de duistere elf Thayla. Spelers kunnen sprites, succubae, zombies en meer kiezen terwijl ze proberen “de goeden van de bovenwereld voor eens en voor altijd te elimineren”.LEGO Batman is de eerste versie van de LEGO-videogame voor het personage dat oorspronkelijk werd uitgebracht op Xbox 360, maar kan worden gespeeld met achterwaartse compatibiliteit op Xbox One en Xbox Series X | S. neemt de klassieke gameplay van LEGO-videogames en voegt een DC-draai toe, vleermuis-gecentreerd aan de formule waarin spelers het opnemen tegen de Joker en andere schurken. Je kunt onze mening over de game lezen in IGN’s LEGO Batman review.

READ  Microsoft schrapt de Xbox Live Gold-vereisten voor groepschat en gratis multiplayer

De vierde en laatste game met Gold voor mei 2021 is Tropico 4, een Xbox 360-titel waarin spelers El Presidente spelen, die alles moet dicteren wat er op hun eiland gebeurt. Je missie in dit spel is simpel: verkrijg de steun van de eilandbewoners op alle mogelijke manieren. Onze recensie van de game geeft aan dat Tropico 4 de perfecte game is voor degenen die uren en uren in Civilization of Sim City hebben doorgebracht.

Als je games met Gold in april 2021 hebt gemist, is er nog tijd om Vikings: Wolves of Midgard, Truck Racing Championship en Hard Corps: Uprising te downloaden.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. Je kunt het volgen Twitter @ LeBlancWes.

Written By
More from Aubrey Mason

Danganronpa Decadence wordt gelanceerd op 4 november in Japan, 3 december in het Westen

Danganronpa. decadentie Uitgever Spike Chunsoft heeft aangekondigd dat het op 4 november...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *