Xbox-games met goud voor mei 2022 onthuld

Xbox-games met goud voor mei 2022 onthuld

Microsoft heeft aangekondigd dat de games met goud van mei 2022 Yoku’s Island Express, The Inner World – The Last Wind Monk, Hydro Thunder Hurricane en Viva Piñata: Party Animals zijn.

Zoals onthuld op Xbox DraadDe vier games met Gold zijn beschikbaar voor iedereen met Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate, met Yoku’s Island Express en Hydro Thunder Hurricane vanaf 1 mei.

Yoku’s Island Express is een open wereld flipperkast met Metroidvania en platformelementen. Spelers nemen de rol aan van Yoku, een kleine postbode die tijdens het transport in een held verandert en werkt om het eiland Mukumana te redden.

We noemden het een van de top tien Metroidvania-spellen (die geen Metroid of Castlevania zijn), en in onze 8/10 recensie zei hij: “Yoku’s Island Express is een nieuwe hybride Metroidvania-flipperkast die opvalt als iets volledig unieks en ongelooflijks. plezier.”

Hydro Thunder Hurricane is ook beschikbaar op 1 mei, maar alleen tot en met 15 mei. Deze door een raket aangedreven speedboot-racegame uit 2010 kreeg niet zoveel IGN.

“Tussen de niet-inspirerende verwijzingen naar het originele spel en de afhankelijkheid van vintage arcade racer-elementen,” zeiden we in onze 5/10 recensie, “is Hydro Thunder Hurricane een saaie, eentonige ervaring die vroeg zijn hand laat zien en er niet in slaagt zijn verwachtingen waar te maken. stamboom.”

Later beschikbaar op 16 mei is The Inner World – The Last Wind Monk, een vervolg op de point-and-click-avonturengame uit 2013. Spelers spelen drie personages – Robert, Laura en Peck de duif – terwijl ze op avontuur gaan om hun vrienden te redden in een compleet buitenaardse wereld.

READ  Steven M.Sipple: Austin's invloed op Husker-run-game een intrigerende verhaallijn voor 2020 | Kolom

Last but not least, Viva Piñata: Party Animals is op dezelfde dag beschikbaar, maar is slechts twee weken beschikbaar tot 31 mei. Dit is geen traditionele Viva Piñata, maar een multiplayer-game, met een aantal minigames die spelers kunnen spelen met de geliefde personages uit de franchise.

IGN vond dit ook niet leuk, zoals in een andere 5/10 review zeiden we: “Het inherente probleem met beweging in het esthetische succes van de Viva Pinata is dat de minigames gewoon niet voortkomen uit een leuk gestreept ontwerp.”

Zorg ervoor dat je Xbox-games in april 2022 met goud inwisselt voordat ze de service verlaten, waaronder Another Scene, Hue, Outpost Kalookie X en MX vs ATV Alive.

Ryan Dinsdale is een freelance vertaler bij IGN ​​die zich af en toe de tweet van @thelastdinsdale herinnert. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *