Xbox Games With Gold vanaf november 2020 aangekondigd

De Games With Gold-line-up van november 2020 is onthuld door Microsoft en is de eerste voor de Xbox Series X en S.

Hoewel dit de eerste Xbox Games With Gold-line-up is voor de Xbox Series X en S, bevat het geen titels van de volgende generatie, in tegenstelling tot Sony’s PlayStation Plus-opstelling voor november. De Xbox-line-up op Xbox One omvat Aragami: Shadow Edition en Swimsanity! Je krijgt ook de Xbox 360-game LEGO Indiana Jones en Full Spectrum Warrior van de originele Xbox.

Aragami is beschikbaar van 1 november tot 30 november, Swimsanity van 16 november tot 15 december. LEGO Indiana Jones is gratis van 16 november tot 30 november en Full Spectrum Warrior van 1 november tot 15 november.

De games vertegenwoordigen ongeveer € 84,96 in waarde en bieden volgens een in totaal tot 3000 gamerscore blogbericht van Microsoft zijn de eerste gratis games op de next-gen consoles van Microsoft.

Aragami: Shadow Edition bevat de originele Aragami-game en de prequel Nightfall. Je speelt een ondode huurmoordenaar, die de macht heeft om schaduwen te richten in solo campaing, of samen te werken met vrienden in platformonafhankelijke online multiplayer. Bekijk de aanhangwagen van Aragami: Shadow Edition.

In Swimsanity! Strijden jij en maximaal drie andere spelers om de laatste staande Mooba te zijn. Er zijn ook meer dan 150 uitdagingen in de acht modi van de games en je kunt zien wat je nog meer te wachten staat in de trailer.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures bevat het verhaal van de drie originele Indiana Jones-films en wordt verteld door middel van de kenmerkende blokstijl. Controleer de aanhangwagen van het spel en lees de recensie van LEGO Indiana Jones met onze Amerikaanse collega’s.

READ  Star Wars: Squadrons is vooral een hit in virtual reality (●●●)

Als je nog een actief Xbox Gold-abonnement hebt, kun je nu vanaf oktober de Xbox Games With Gold downloaden; inclusief Slayaway Camp, Maid of Sker en Costume Quest.

Written By
More from Aubrey Mason

Video van de grote hit van de PS5 SpiderMan-gameconsole op YouTube

Indrukwekkende video-animatie, gemaakt door Giuseppe Spinelli, van de PS5 in Spider-Man Miles...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *