Xbox Gamescom 2021-conferentie op 24 augustus: tijd en informatie!

Gamescom 2021 nadert snel en Xbox staat op het punt de sluier op te lichten over zijn aankomende innovaties! In wat soms de ‘oude wereld’ werd genoemd vóór het pandemische tijdperk waarin we ons bevonden, waren videogameshows het meest verwachte verzamelmoment voor het bedrijf en gamers. Maar ook deze keer vindt het evenement exclusief online plaats.

Hoe de Gamescom 2021-conferentie volgen?

Zoals gebruikelijk is de conferentie live te volgen op Xboxion. U kunt comfortabel zitten en alle meldingen rechtstreeks vanuit uw huis volgen.

  • wanneer? Xbox Gamescom 2021-conferentie
  • wanneer? Dinsdag 24 augustus 19.00 uur (vasteland Frankrijk).
  • waar? Exclusief online en hier bij T-Day op Xboxing

De Xbox Stream wordt gehost door Paris Lilly (die al wordt bestuurd door de nieuwste Xbox Show en Bethesda Games: Extended) en twee personages uit het Microsoft-universum, Kate Yager.

Kom en chat met de Exoxigen-gemeenschap!

Wil je je enthousiasme delen? Wil je deel uitmaken van een rijke en zorgzame Xbox-community? Dus doe mee met de Xboxygen Discard om het met andere leden te delen!

Word lid van de Xbox Oxygen Discord

Wat is Gamescom Xbox Stream-content?

Na de wereldwijd succesvolle E3 2021-conferentie is Microsoft al enkele maanden op de goede weg. Maar voor deze Gamescom Xbox-conferentie moeten we geen grote ontdekkingen verwachten, zoals een nieuwe studio-aankondiging of een grote nieuwe game van cap.

Microsoft heeft bevestigd dat de show gewijd zal zijn aan diepgaande updates over een aantal onderwerpen. Xbox Game Studio’s Het werd eerder samen met zijn externe partners aangekondigd. Het geeft ons details over aankomende games voor Xbox aan het einde van het jaar, nieuwe aankondigingen voor Xbox Game Pass en “meer”, zegt Xbox.

Natuurlijk, Xbox zal uiteindelijk de meest verwachte datum aankondigen oneindig hol Vervolgens Afwezigheid van coöperatieve methoden en namaak onlangs aangekondigd. We moeten een andere grote wedstrijd van eind dit jaar nader bekijken, Kom naar Harrison5, inclusief Toon toewijding De conferentie staat gepland om 20.30 uur

Na de conferentie organiseert Microsoft vanaf donderdag 26 augustus een key hour-evenement gewijd aan Bethesda, met tot 75% korting op de speciale editie Xbox FanFest, Xbox en pc. Het programma dat we ons voorstellen is al druk, en er zullen nog meer verrassingen worden toegevoegd!

READ  Battlefield 4-spelers Xbox-spelers hebben gemeld dat gameservers plat liggen
Written By
More from Vanessa Hale

Het is een grote Bungie-dag op Xbox Game Pass

Halo 3: ODST en Destiny 2 sluiten zich aan bij het feest...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *