Xbox geeft 8 gratis maanden gametickets aan abonnees in India

Hoe is dat voor een leuke kleine beloning?! Xbox in India geeft acht maanden Xbox Game Pass Ultimate aan bestaande abonnees en biedt zelfs zeven maanden gratis XGP aan degenen die zich voor de eerste keer aanmelden voor de service.

De reden hiervoor heeft te maken met de Reserve Bank of India, die “recentelijk nieuwe vereisten heeft toegevoegd voor het verwerken van terugkerende transacties via het RBI-E-mandaat”. Dit is wat Microsoft zei in een e-mail aan bestaande leden (bedankt IGN India):

“De Reserve Bank of India heeft onlangs nieuwe vereisten toegevoegd voor het verwerken van terugkerende transacties via de RBI-E-autorisatie, die bedoeld is om de veiligheid en beveiliging van dergelijke transacties te verbeteren. Wij bij Microsoft werken onze betalingssystemen bij om terugkerende betalingen mogelijk te maken in overeenstemming met deze vereisten.

In de tussentijd hebben we, om onderbrekingen te voorkomen, 8 maanden Xbox Game Pass Ultimate zonder extra kosten aan uw account toegevoegd, zodat u zich gedurende deze tijd geen zorgen hoeft te maken over terugkerende betalingen en u gewoon kunt genieten van het spelen spellen.”

Xbox-gebruikers in India krijgen hierover berichten op hun consoles, waarvan er vele de afgelopen week via sociale media zijn gedeeld. Het lijkt erop dat de show onderweg is naar iedereen Bestaande XGP-leden in de regio.

Er zijn hier ongetwijfeld geweldige Game Pass-beloningen als je een Xbox-fan bent en in India woont.

Werd u hierdoor getroffen? Vertel het ons in de comments hieronder.

READ  Cyberpunk 2077 wordt gratis ge├╝pdatet op PS5 en Xbox Series voor kopers van PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale
RiMS Racing voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One, pc en Switch onthullen hun fietsen in nieuwe trailers
Nieuws Nacon heeft een verzameling trailers uitgebracht van de aankomende motorracegame RiMS...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *