Xbox-hoofd voor gamers: 2023 wordt een spannend jaar

Het afgelopen jaar was niet het beste voor de gaming-business van Microsoft. Het bedrijf heeft nog geen grote release gezien voor de Xbox-gameconsole. Naast Game Pass heeft bijna alles, van first-party studiogames tot hardwareverkoop, te maken gehad met een omzetdaling. Het volstaat te zeggen dat 2022 een jaar is geweest om snel te vergeten X Box Inclusief. Dit jaar kan er echter het een en ander veranderen, zoals beloofd door de CEO van Xbox Phil Spencer.
In een interview met IGN merkte Spencer op dat 2022 een “heel licht op gaming” -jaar was, waarbij het platform niet genoeg first-party titels of exclusieve titels uitbracht. Onze toewijding aan onze fans is dat we een gestage release van geweldige games nodig hebben die mensen op ons platform kunnen spelen, en dat hebben we in 2022 niet genoeg gedaan, daar bestaat geen twijfel over.”
Tegelijkertijd benadrukte hij dat projecten in de huidige pijplijn voor Xbox betekenen dat 2023 “een spannend jaar gaat worden”.
Spencer over wat er vorig jaar fout ging en zijn voorspellingen voor dit jaar
Benadrukkend dat er in 2022 geen grote exclusieve lanceringen zullen zijn, zei Spencer: “Onze toewijding aan onze fans is dat we een gestage release van geweldige games nodig hebben die mensen op ons platform kunnen spelen, en dat hebben we in 2022 niet genoeg gedaan. , daar bestaat geen twijfel over.” En hij nam hiervan de verantwoordelijkheid en vervolgde: “En eigenlijk is dit mijn schuld. Ik ben de baas van het bedrijf.”
Voor volgend jaar zei de CEO van Xbox dat hij het gevoel had dat het bedrijf “momentum” had, na het succes van Hi-Fi Rush, dat eerder deze week werd geplaagd tijdens de Developer Direct-show. En hij sprak over de ontslagen en herstructureringen van Microsoft die ook van invloed waren Xbox-studio’s“Het is duidelijk dat we op dit moment een aantal pijnlijke aanpassingen maken, maar ik denk dat ze nodig zijn, maar ze hebben ons en de teams echt klaargestoomd voor succes op de lange termijn.”
Gezien het feit dat dit jaar de lancering zal zijn van de meest verwachte exclusieve Xbox van de afgelopen tijd, sterrenveldSpencer onthulde zijn geluk. Hij zei: “Ik kijk naar 2023, ik ben dol op de games die we hebben gepresenteerd. roodval En Starfield, zoals ik al opmerkte, wordt spannend, gezien de timing Bethesda Nu ze volledig geïntegreerd zijn in de organisatie. Als ik denk aan de rest van het werk dat we dit jaar hebben gedaan, wordt het een spannend jaar.”
READ  E3 2021 live updates: Xbox en Bethesda kondigen Forza Horizon 5, Halo: Infinite en meer aan

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Live Gold stopt binnenkort met het aanbieden van maandelijkse Xbox 360-games
waarom maakt het uit: Binnenkort zullen Xbox Live Gold-leden Xbox 360-titels niet...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *