Xbox Insider brengt twee onaangekondigde “grote” Xbox Series X-games uit

Een prominente Xbox-insider grapte dat Xbox Game Studios niet één game heeft, maar eerder twee onaangekondigde “grote” games die dit jaar zullen verschijnen. Helaas eindigen daar de details van deze twee mysterieuze spellen, althans de details van de opmerkelijke diversiteit. Wat betreft het rapport, het kwam in de trant van Jeez Corden van Window Central, die tijdens een recente aflevering van Xbox Twee De podcast beweerde dat Xbox Game Studios “ten minste” twee grote games gepland heeft om dit jaar uit te brengen en heeft dit nog niet aangekondigd.

Nu bezit Xbox Game Studios beide Oneindige uitstraling En de Zelfpioniers 2 Release dit jaar. De eerste release staat momenteel gepland om ergens deze feestdagen uit te komen, terwijl de laatste nog een bredere releasedatum heeft voor “2021”. Bovendien bevat het verschillende games met releasedata “TBA”, zoals Age Of Empires 4, As Dusk Falls Everwild, Myth 4, Hellblade 2, Forza Motorsport 8, Perfect Dark, Project MaraEn de Vervalstaat 3, En verschillende Bethesda-spellen. Natuurlijk kunnen sommige hiervan dit jaar binnendringen, maar dit zijn geadverteerde spellen en passen dus niet bij de rekening.

Nogmaals, Corden laat niet eens doorschemeren wat deze spellen zouden kunnen zijn, maar het is zeer waarschijnlijk dat het een nieuw spel is. Forza HorizonDat gaan geruchten voor dit jaar. Ondertussen zou het de andere game kunnen zijn Wolfenstein III, Waarvan we weten dat het in ontwikkeling is, maar nog niet is aangekondigd en bijna voltooid zou moeten zijn.

Hoewel dit twee keer raden zijn, is het onduidelijk wat de twee spellen zouden kunnen zijn, vooral omdat Corden ze als “grote spellen” beschouwt. Natuurlijk is “groot” een subjectieve kwestie, maar er is geen reden om aan te nemen dat Corden de term verlengt. Het punt is dat de grote games zelden in hetzelfde jaar worden aangekondigd en uitgebracht. Maar niet alleen Energie Doe dit de hele tijd, maar Bethesda is een van de weinigen die deze benadering af en toe volgt om de bovenstaande speculatie kracht bij te zetten.

READ  Ubisoft's Immortals Fenyx Rising releasedatum gelekt via Xbox Store naast screenshots; Komt uit op 3 december en ondersteunt slimme levering

Neem alles hier voorlopig met uiterste voorzichtigheid, aangezien het varieert van informeel tot regelrechte speculatie. Hoewel Corden redelijk betrouwbaar is, is alles hier erg mysterieus en natuurlijk aan verandering onderhevig.

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief wat er nieuw is op Xbox Series X – klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale
De Nintendo Switch PS5 en Xbox Series X Show Wie is het hoofd – Wie heeft PlayStation 5-voorraad nodig? | Spellen | vermaak
Nintendo Switch-consoleverkoop in 2020, wat geen goed nieuws is voor PlayStation en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *