Xbox Insider deelt informatie over de releasedatum van Fable, Perfect Dark en meer Xbox Series X-games.

Een insider uit de branche heeft wat informatie over de releasedatum gedeeld over een aantal aankomende Xbox Series X-games, waaronder: totale duisternis Herstart, de nieuwe mythe, En de ik erken, de nieuwe RPG-game van Obsidian. Rapport is onderweg Jeff Groep, die beweert dat de volgende games niet volgend jaar, maar in 2023 uitkomen: mytheEn de ik erkenEn de totale duisternis, En de smokkelwaar. Bovendien claimt Grubb de volgende game van InXile, het team dat bekend staat als wildernis serie en AlliantieGears of Studio wordt ook dit jaar gelanceerd. Bij het koppelen van een serie aan dit alles beweert Grubb echter dat sommige van deze games mogelijk worden uitgesteld tot 2024.

Hoewel Grubb de releasevensters voor al deze games heeft gedeeld, heeft hij helaas geen releasedatums bekendgemaakt, wat logisch is. Als ze in 2023 of 2024 zouden uitkomen, zouden ze niet eens een interne releasedatum hebben.

Wat betreft de bron, Grubb wordt algemeen als betrouwbaar en gerenommeerd beschouwd en heeft in het verleden minieme primeurs gemaakt. Hij heeft in het verleden echter ook slechte informatie doorgegeven. Bijvoorbeeld, beweerde sterrenveld Het werd dit jaar uitgebracht, slechts een paar weken voor de datum van de game op Xbox en Bethesda voor vakantie 2022. Met andere woorden, neem het hier allemaal met de nodige voorzichtigheid. Niet alleen is het allemaal informeel en misschien onnauwkeurig, maar belangrijker nog, het is aan verandering onderhevig, vooral omdat het gewoon niet meer bestaat.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen commentaar geleverd op het rapport van Grubb en dit zal waarschijnlijk niet veranderen, maar als dat zo is, zal het verhaal met elk woord worden bijgewerkt.

READ  Investeerders van CD Projekt overwegen juridische stappen wegens "misleidende informatie" over Cyberpunk 2077

Voor meer berichtgeving over Xbox Series X/S, Xbox One en alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties, deals, handleidingen, recensies, previews en interviews — klik hier of tweet de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

9 Monkeys of Shaolin, analyse PS4, Xbox One, Switch

Fans van vechtsporten en beat’em up zullen zeker worden aangetrokken door het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *