Xbox Insider lekt een nieuwe Halo-game voor Halo Infinite

Volgens een nieuw rapport werken 343 Industries aan een nieuw ontwerp Hallo Casual game en zal het samen met ondersteuning maken oneindige uitstraling. Helaas is dat alles wat het rapport onthult. Nieuwe informatie over de toekomst Hallo Dit komt van de prominente Xbox-insider en leaker Jez Corden, die de informatie deelde tijdens een recente aflevering van Xbox twee.

Wat is dat Hallo Het spel is, zegt Corden. Het ziet er niet naar uit dat dit het volgende grote deel in de sci-fi first-person shooter-serie wordt, wat betekent dat veel Halo-fans verwachten dat dit het geval zal zijn. Halo Wars 3, wat mogelijk is, maar het zou moeten betekenen dat 343 Industries mede-ontwikkelaar zal zijn van het project zoals het was met Aura Wars 2, een spel dat ik samen met de Creative Assembly heb gemaakt. Halo Wars 3 Het zou logisch zijn, vooral gezien de relatie tussen een campagne oneindige uitstraling en campagne Aura Wars 2.

Interessant genoeg, als dit waar is, roept het vragen op over de toekomst oneindige uitstraling. Als 343 Industries zich aan hun belofte houdt oneindige uitstraling En als het gaat concurreren met andere reuzen in de ruimte, heeft het een groot team nodig om het te ondersteunen, niet alleen een stuk van 343 industrieën.

Dat gezegd hebbende, neem hier voorlopig alles met uiterste voorzichtigheid, want het is allemaal informatie van de niet-officiële variëteit en kan ook worden gewijzigd. De bron in kwestie is zeer betrouwbaar, en natuurlijk een nieuwe Hallo Een game van 343 Industries is onvermijdelijk.

READ  Dead Space onder leiding van Assassin's Creed game director Valhalla

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, de laatste geruchten, lekken en de laatste speculaties — klik hier. Hier Of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten. Wat voor soort toevallige uitstraling zou je graag zien tussen de 343 industrieën?

Written By
More from Aubrey Mason
Zeer grote spellen voor zeer lage prijzen
Black Friday: erg coole games voor hele lage prijzen Huis ” Black...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *