Xbox Insider plaagt 2021 E3-advertenties

Xbox en Bethesda maakten eerder deze week bekend dat ze op 13 juni over een paar weken hun jaarlijkse zomerpersevenement zullen houden. Oneindige uitstraling En Bethesda Game Studios ‘ Starfield Op twee van de games wordt geklikt om in de presentatie te verschijnen, we weten niet echt wat Microsoft op het evenement zou kunnen hebben. Gelukkig heeft een insider nu wat extra details gegeven als het gaat om wat je kunt verwachten.

Volgens een ander Forum plaatsen Door een gebruiker genaamd Klobrille, die in het verleden een paar schoppen heeft gehad met betrekking tot Xbox, zal het bedrijf waarschijnlijk tot vijf nieuwe games onthullen tijdens deze komende show. Klobrille heeft hier ook Bethesda bij betrokken, wat betekent dat de vijf titels in kwestie afkomstig zullen zijn van Bethesda en Xbox Game Studios. “Dit jaar inclusief [Xbox Game Studios] En Bethesda, tot nu toe denk ik dat ik al 5 gloednieuwe, AAA-titels weet die deze zomer zullen worden aangekondigd, ‘merkte Klopprell op. Sommige worden meer verwacht dan andere. Maar de plannen wankelen nog steeds. “

Wat betreft wat fans dit jaar ook van Xbox mogen verwachten, is er ook gesuggereerd dat er meer gameplay zal worden aangeboden in vergelijking met wat we vorig jaar zagen. De laatste keer dat Xbox een dergelijk evenement organiseerde, bevatte het niet echt veel gameplay van de aankomende titels, maar het lijkt erop dat dit dit jaar niet waar zal zijn. “Aan het eind van de dag denk ik dat het redelijk is om te verwachten dat trailers en / of gameplay-demo’s op zijn minst een grotere aanwezigheid zullen hebben dan de dingen die dit en volgend jaar al zijn aangekondigd,” legde Klopprell uit.

Dit is natuurlijk allemaal speculatie, maar als een van deze suggesties uitkomt, lijkt het erop dat het Xbox-persevenement de moeite van het bekijken waard is. Wat het ook mag verschijnen tijdens de presentatie van dit jaar, we zullen ervoor zorgen dat we het laatste nieuws hier op ComicBook.com met je delen terwijl het zich ontwikkelt.

READ  PSA: Microsoft probeert een al lang bestaand probleem met Alien: Isolation op Xbox op te lossen
Written By
More from Vanessa Hale

Is Amnesia: Rebirth op Xbox One

Amnesia: wedergeboorte is Frictional’s vervolg op hun breakout-horrorhit uit 2010, Amnesia: The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *