Xbox Live Gold-verrassingen met gratis Xbox Live-abonnees

Xbox Live Gold verraste abonnees met twee gratis games, beide Xbox 360-games, en één al exclusief voor Xbox. Naast de gratis games voor januari kunnen Xbox Live Gold-abonnees ze nu downloaden gespleten man Gratis, maar er zijn enkele hoepels om door te springen omdat de game gratis is via Xbox Live Gold Brazil. Je hoeft niet in Brazilië te zijn om de game te downloaden en je hebt geen ander Xbox Live Gold-abonnement nodig, maar je hebt wel een Xbox Live Gold-account voor de regio nodig.

gespleten man Ontwikkeld door Twisted Pixel Games en uitgegeven door Xbox Debuteerde in 2009 via Xbox Live Arcade en exclusief voor Xbox 360. Bij de release bracht het een zeer gerespecteerde 84 voort op Metacritic en tot op de dag van vandaag wordt het algemeen beschouwd als een van de beste Xbox Live Arcade-games. Hieronder kun je er meer over lezen en er ook een trailer van bekijken:

gebroken man: “Je verdeelt de rest, geef nu het beste. Splosion Man heeft een singleplayer-campagne van vijftig niveaus en een co-op-multiplayer-campagne van vijftig niveaus.”

Dit is niet de enige extra gratis game die wordt uitgedeeld aan Xbox Live Gold-abonnees. Met dezelfde truc, maar via Xbox Live Gold Zuid-Korea kunnen Xbox Live Gold-abonnees downloaden donkere leegte Vrij. donkere leegte Het is een andere Xbox 360-game, maar ontwikkeld door Airtight Games en uitgegeven door Capcom. Een jaar later uitgebracht gespleten man in 2010. Hieronder leest u er meer over en kunt u ook snel de trailer bekijken:

donkere leegte: Betreed ‘The Void’… een sinistere parallelle wereld van vijandige buitenaardse wezens, krachtige wapens en diepe mysteries… Dark Void’s unieke mix van jet-aangedreven luchtgevechten en grondgevechten brengt een opwindende nieuwe dynamische videogame-ervaring met zich mee. de naadloze overgang tussen vliegen en vechten in dit epische avontuur van Capcom.”

READ  Assassin's Creed Origins 60 fps is nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X | S.

Op het moment van publicatie is het niet duidelijk hoelang een game gratis beschikbaar zal zijn voor Xbox Live Gold-abonnees, maar het is waarschijnlijk pas aan het einde van de maand.

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief niet alleen het laatste nieuws en deals, maar ook de laatste geruchten, rapporten, lekken en speculaties — klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale
The Day Before lanceert 22 juni 2022 voor pc, voegt PS5- en Xbox Series-versies toe
Open wereld survival multiplayer online game gisteren Wordt gelanceerd voor pc via...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *