Xbox Mineral Camo en Electric Volt-controllers zijn nu goedkoper dan ooit in een handomdraai

Als je tijdens de recente Black Friday-verkopen geen reserveconsole kon vinden, of zelfs als je gewoon een set probeert te voltooien, zul je blij zijn te weten dat twee van de meest in het oog springende ontwerpen momenteel $ 69 kosten. tot $ 44. Verrassend genoeg is dit een dollar goedkoper dan tijdens de vorige uitverkoopperiode.

Mineral Camo speciale editie Een van onze favoriete ontwerpen en het is de nieuwste versie van de twee aangeboden. De rijke blauwe tinten in het camouflagepatroon zorgen ervoor dat dit echt opvalt ten opzichte van andere controllers, en er is zelfs een bijpassende metalen camouflage-oplaadstandaard als je daar zin in hebt. Net als andere basisconsoles in het assortiment kan deze worden gebruikt met de huidige generatie Xbox-serie X | sXbox One en One S van de vorige generatie en kan eenvoudig worden aangesloten op een Windows-pc of mobiele telefoon Cloud-gaming.

Xbox-serie X | De S Electric Volt is ook verkrijgbaar voor $ 44 bij Amazon met Mineral Camo, maar aangezien hij steeds in en uit voorraad gaat, dachten we dat we je zouden verbinden met Walmart waar het dezelfde korting is en de voorraad betrouwbaarder lijkt. De Electric Volt zal zeker niet gemakkelijk verdwalen in je speelkamer, hij is zo helder dat het ons verbaast dat hij niet gloeit in het donker!

Written By
More from Vanessa Hale
FIFA 21: Vieringen en zetten
FIFA 21 wordt op 9 oktober gelanceerd met nieuwe en verbeterde vieringen....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *