Xbox One maakt de populaire game uit 2020 gratis voor iedereen

Alle Xbox One-, Xbox Series X- en Xbox Series S-spelers kunnen nu gratis een vrij nieuwe Xbox-game downloaden, zonder beperkingen. Hoewel de Xbox Live-verzameling gratis games met Gold van deze maand erg teleurstellend is, heeft Microsoft dit een beetje gecompenseerd door een bekroonde game vanaf 2020 helemaal gratis te maken, of op zijn minst een deel ervan. Je hebt geen Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig om de game te downloaden, en als je hem eenmaal hebt gedownload, kun je hem behouden. Bovendien, hoewel de game niet beschikbaar is op Xbox Series X of Xbox Series S, kan hij op beide apparaten worden afgespeeld met achterwaartse compatibiliteit.

In het afgelopen jaar zijn Xbox Game Studios en Dontnod Entertainment makers geworden Het leven is vreemd En de De vampier – Borst Vertel me waarom Over drie afleveringen. Elke aflevering is afzonderlijk uitgebracht en nu is de eerste van deze drie afleveringen gratis voor alle Xbox One-gebruikers.

Naast Xbox One is de game ook gratis beschikbaar op Steam. En net als de Xbox One-versie van de game, lijkt het erop dat dit geen tijdelijke koopje is. Met andere woorden, het zou vandaag, morgen, volgend jaar en over 10 jaar gratis moeten zijn.

Helaas, hoewel het paar de eerste aflevering gratis maakte, maakten ze de vervolgafleveringen niet gratis, waardoor dit een gratis proefperiode was. In plaats van $ 20 te betalen, kun je de resterende afleveringen kopiëren voor slechts $ 10, dankzij een tijdelijke verkoop.

READ  Red Dead Redemption 2 voor Xbox is nu $ 27 - bijna de laagste prijs ooit

Op dit moment is er geen nieuws dat de game een Xbox Series X- en Xbox Series S-release zal hebben, maar nogmaals, het kan op beide platforms worden gespeeld, dankzij de kracht van achterwaartse compatibiliteit.

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief de nieuwste Xbox Series X, nieuws, geruchten, lekken en deals – klik hier of ga je gang en zoek naar de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat het niet genoeg tijd besteedde aan de prestaties van PS4 en Xbox One

Als onderdeel van een nieuwe telefonische vergadering in de nasleep van Cyberpunk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *