Xbox One-spelers zijn teleurgesteld over de nieuwe gratis games

Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One kunnen nieuwe “gratis” games downloaden als onderdeel van Games With Gold. Meer specifiek, en voor een beperkte tijd, kunnen alle Xbox Live Gold-abonnees beide downloaden molaka En Samurai Shodown II. De eerste is gratis te downloaden tot 15 oktober, terwijl de laatste gratis is tot 30 september. Zoals u weet , molaka Het is een Xbox One-game Samurai Showdown II Het is een game voor de Xbox 360. Geen van beide is standaard beschikbaar op Xbox Series X of Xbox Series S, maar beide zijn speelbaar op een paar apparaten via achterwaartse compatibiliteit. Niet elke abonnee lijkt echter haast te hebben om ze te downloaden.

Om de line-up te promoten, heeft Larry Harib van Xbox – ook bekend als Major Nelson – tjilpen Beide games zijn nu beschikbaar om te downloaden. En zoals werd gesuggereerd, waren sommige Xbox-fans niet blij met de reacties. “Wie herinnert zich de Xbox 360-dagen toen we goede games hadden met Gold,” De bovenste reactie luidt. Ondertussen nog een belangrijke opmerking, “meer onzin,“Houd het simpeler.

Als dit je bekend in de oren klinkt, komt dat omdat Games With Gold elke maand van het jaar bekritiseerd werd, op enkele uitzonderingen na. Het aanbod was niet alleen twee keer zo goed als wat de abonnementsservice vroeger bood, maar ze verbleekt ook in vergelijking met wat PlayStation Plus te bieden had. Verwacht echter niet dat dit zal veranderen met de toegenomen investering van Microsoft in Xbox Game Pass. Wees niet verbaasd als de zon vroeg of laat ondergaat op Games With Gold.

READ  Rabisco+ review voor PS4/PS5, Xbox One/Series X en Switch X

Zoals altijd, voel je vrij om het commentaargedeelte te raken met je gedachten of, als alternatief, me te bereiken op Twitter MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Wat vind je van deze nieuwe gratis Xbox-games? In de tussentijd, klik hier voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft.

Written By
More from Vanessa Hale

Dit zijn de beste Xbox-games die volgende week worden gelanceerd

Elke week worden er een aantal games gelanceerd Xbox-serie X, Xbox Series...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *