Xbox-opstelling met goud onthuld in mei 2022

Op het moment van schrijven is het ongeveer 30 dagen mei, wat betekent dat het tijd is voor Xbox om zijn gratis game-aanbod voor games met het Gold-programma bij te werken. Deze maand hebben abonnees toegang tot Yoko Island Express En De innerlijke wereld – de laatste wind op Xbox One en Donder water tornado En Viva Pinata Feestbeesten Voor Xbox 360 via achterwaartse compatibiliteit. Zoals gewoonlijk zijn Xbox 360-games volledig eigendom zodra ze zijn geclaimd, terwijl Xbox One-titels een actief abonnement vereisen om te kunnen spelen.

GERELATEERD: Xbox en Bethesda game show datum ingesteld voor deze zomer

De maand begint met de meest wenselijke van de groep, zoals: Yoko Island Express Pinball is een unieke en vermakelijke zoektocht platformer rond het spel van Pinball. Spelers besturen een mestkever die de taken van een postkantoormanager op een afgelegen eiland op zich neemt. Yoku rijdt op een gigantische bal, springt over verschillende tafels en krijgt nieuwe krachten tijdens deze leuke rit van zes uur.

De andere Xbox One-game van de maand is 2017 Binnenwereld – De laatste monnik. Een point-and-click-avontuur van de ontwikkelaars van Studio Fizbin, de game is een komische ervaring met originele personages die oorspronkelijk in 2013 op pc verschenen. innerlijke wereld.

MEER: Disney Dreamlight Valley brengt de hele wereld van Disney thuis tot leven

Abonnees kunnen ook grijpen Donder water tornado Vanaf 1 mei, maar oude abonnees kunnen ontdekken dat ze de game al hebben. De arcade-reboot maakte eerder deel uit van het programma in 2017, wat betekent dat degenen die de hele tijd goud hadden, deze maand minder gameplay krijgen. De andere Xbox 360-aanbiedingen zijn in ieder geval gloednieuw voor iedereen, zoals Viva PiƱata De minigamecollectie is zelden in gesprek geweest sinds de release in 2007.

READ  Sentry is een next-wave verdedigings-FPS over buitenaardse hordes die je ruimteschip binnenvallen
More from Madison Garrett
FAUG-game uitgebracht in India: hoe te downloaden, spelmodi, downloadgrootte en meer
De langverwachte releasedatum van FAUG is eindelijk aangebroken, met de lancering van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *