Xbox Overwatch 2 Beta ontbreekt: hoe te installeren

Degenen die proberen te installeren Overwatch 2 bèta Op de Xbox kan het een beetje verwarrend zijn. Het lijkt misschien alsof de bèta ontbreekt, maar hij bevindt zich op een plek die je niet zou verwachten. We zullen je door de stappen leiden om de Overwatch 2-bèta op Xbox hieronder te vinden.

Hoe de Overwatch 2-bèta op Xbox te installeren

Voordat je de Overwatch 2-bèta op Xbox kunt installeren, moet je de code die Blizzard je heeft gestuurd in de Xbox Store inwisselen of een Watchpoint Pack kopen om direct toegang te krijgen en je Xbox-account aan je Blizzard-account te koppelen.

Volg deze stappen nadat u het bovenstaande hebt gedaan:

  • Ga naar het gedeelte Games & Apps op je Xbox-console
  • Ga naar de volledige bibliotheek
  • Alle spellen in eigendom selecteren
  • Scrol omlaag naar het Overwatch 2 Beta-pictogram en selecteer het

Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, moet de proefversie worden toegevoegd aan uw downloadwachtrij. Eenmaal geïnstalleerd, start u het gewoon zoals gewoonlijk om het spel te spelen. Houd er rekening mee dat het geen Xbox Play Anywhere-titel is, dus je krijgt niet automatisch een exemplaar van de pc wanneer je een Xbox-code inwisselt.

Als de bovenstaande stappen niet voor u hebben gewerkt, zorg er dan voor dat u de code in het juiste account inwisselt. Als alternatief, als je het Watchpoint Pack koopt, zorg er dan voor dat je het juiste account koppelt aan je Blizzard-account. Als je de code al op het verkeerde account hebt ingewisseld, kun je deze helaas niet op een ander account gebruiken. Je kunt het echter mogelijk spelen met elk account dat op dezelfde Xbox is ingelogd nadat je het hebt geïnstalleerd.

READ  December 2020: grote game-releases voor PS5 / PS4, Xbox Series X / One, Nintendo Switch en pc

Gelukkig zal deze verwarring zich niet uitstrekken tot de volledige versie van Overwatch 2. Zodra de volledige game is uitgebracht, zal deze het origineel vervangen en zal er één uniforme launcher zijn. Dus als de tijd daar is, hoeft u niet naar een ander pictogram te zoeken. U hoeft alleen de oorspronkelijke installatie van Overwatch bij te werken.

Written By
More from Vanessa Hale
Scarlet Nexus voor PS5 en Xbox Series X | S, pc, PS4 en Xbox One krijgen meer nieuwe screenshots en details
Nieuws Scarlet Nexus-regisseur Kenji Annabuki heeft een nieuwe reeks screenshots en details...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *