Xbox Series S met disc-speler? Saints Row-cover brengt ons naar Xbox One

Tijdens het surfen op internet doen we soms ontdekkingen die ons opvallen. Wat ons vandaag verbaast, is de omslag van de fysieke edities van de komende Saints-serie. De onlangs uitgebrachte reboot zal beschikbaar zijn op 25 februari en veel sites zijn de game al aan het pre-orderen.

interessante jas

Als we goed kijken, merken we dat alle kaarten over de Xbox Series X en Xbox One gaan, vooral de Xbox Series S.

Je zou kunnen denken dat dit een dealergerichte bug is, maar we hebben getest: veel online winkels zoals Fnac, Gamespot, EB Games of Best Buy bieden verschillende versies van het spel. .

Ter vergelijking: andere ‘physics’-games die algemeen beschikbaar zijn op Xbox Series X worden altijd genoemd, alleen Xbox Series X en Xbox One, of ze nu wel of niet in de exclusieve editie zitten. De meest redelijke verklaring is dat in plaats van Blu-ray het de spelcode is die in de doos zit, maar de “slechtste” versie van het spel wordt ook verkocht met de Steelbook en Xbox Series S-schijf op deze kaart.

Komt de Xbox Series S binnenkort met een schijfstation?

De andere hypothese is dat Microsoft van plan is om de Xbox Series SI uit te brengen met een physics-engine. Tot nu toe is het toestel alleen in digitale versie verkrijgbaar voor 299,99. Nu de Xbox Series X99 voor 499,99 wordt verkocht, kunnen we ons gemakkelijk voorstellen dat het bedrijf zijn productiviteit op instapniveau verlaagt door een fysieke speler aan te bieden. Houd er rekening mee dat Saints Row in februari 2022 wordt uitgebracht en nu kan worden gereserveerd met een releasedatum op afstand. Wordt de Xbox Series S aangekondigd met Drive inside?

We gissen zeker, maar dit idee kan aantrekkelijk zijn, en zelfs een argument dat een oplettend publiek over de hele bevolking zou aanspreken.

Het zal je vertellen of zo’n product in de toekomst het levenslicht zal zien, maar in ieder geval, als je momenteel een Xbox Series S hebt, is het een goed idee om de fysieke versie van Saints Row niet te kopen totdat er iets is gedaan. Microsoft aangekondigd!

READ  Consoleverbetering aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X | S.
Written By
More from Vanessa Hale
Beste Xbox One-duimgrepen
Xbox One X/S is de thuisbasis van veel first person shooter-games zoals...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *