Xbox Series S-nieuwsaanvulling voor Best Buy, Amazon, Target, Walmart en meer

De Xbox S Het verhaal is precies hetzelfde Xbox-serie X. – En de PS5Dus dat is waarom. De console is niet beschikbaar, zoals het is sinds de lancering in november. Dit is deels te wijten aan een betoverende combinatie van onverzadigbare consumentenvraag vermengd met bloedarmoede en trage productielijnen. Maar het lijdt geen twijfel dat het er ook veel mee te maken heeft Robots en verkopers presteren beter dan de gemiddelde consument.

Andrew Hoyle / Cnet

De Xbox Series S is niet alleen een solide update van de consolefranchise van Microsoft, het is de slimmer van twee nieuwe consoles om te kopen (naar mijn mening in ieder geval). Met slechts $ 300 is het het kleine broertje van de $ 500 Xbox Series X. Het speelt allemaal dezelfde games, maar het is beperkt tot 1440p (versus 4K in de X-serie), mist een optische drive en heeft slechts de helft van de opslagruimte (500GB versus 1TB) – maar dat is uitbreidbaar met extra drives, en Microsoft downloadt automatisch Less ambitieuze materialen om verschillen op te vangen. Ons advies is als Je hebt geen 4K tv Dit is de beste console om te kopen, omdat hij betaalbaar is en geen cheques schrijft die je tv niet kan innen.

Blijf deze pagina in de gaten houden, want we zullen dit artikel updaten wanneer we weten dat de voorraad bij een van deze retailers dreigt te dalen. En als u retailers zelf wilt volgen, zijn hier de productpagina’s in elke winkel:

Xbox Series S: Controleer of de voorraad wordt aangevuld

Hier is de Walmart’s Xbox Series S-bestelpagina. De winkelier stelt klanten soms via Twitter op de hoogte van een lage voorraad.

Best Buy was de laatste winkel die tijdens de pre-orderdag in september stond, maar het is slechts een van de vele winkels die nu Xbox Series S aanbieden.

De Amazon-bestelpagina bevat beide versies van de volgende generatie console: Xbox Series X en Xbox Series S.

Hier kun je op Newegg terecht om de Xbox Series S te kopen.

Als je de nieuwe Xbox van GameStop wilt kopen, moet je hier zijn.

Target heeft ook een pagina voor Xbox Series S.

Microsoft biedt Xbox Series S aan voor $ 300, of als onderdeel van het Xbox All Access-abonnement, dat Series S en Xbox Game Pass Ultimate omvat en $ 25 per maand kost gedurende 24 maanden.

Dit verhaal wordt regelmatig bijgewerkt met het laatste aandelennieuws van de Xbox Series S.


Speel nu:
Kijk dit:

De Xbox Series X en Series S …


5:19


CNET’s Cheapskate zwerft over het web op zoek naar geweldige deals voor technische producten en meer. Volg Cheapskate voor de laatste deals en updates op Facebook En de Twitter. Lees meer geweldige aankopen op de CNET-dealspagina en bekijk onze site CNET-couponspagina Om de nieuwste promotiecodes te ontvangen van Beste koopEn de WalmartEn de Amazon En de Meer. Vragen over de Cheapskate Blog? Vind de antwoorden op onze website Instructies pagina.

READ  Verklaring van Microsoft-bestanden ter ondersteuning van epische games tegen Apple
Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077 bevestigt teleurstellend lanceringsnieuws

CD Projekt Red heeft enigszins teleurstellend nieuws over de lancering van Cyberpunk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *