Xbox-update van maart brengt Auto HDR en FPS Boost-omschakeling

Microsoft heeft de update van maart voor Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S onthuld. Tot de nieuwe functies behoren een update van de Xbox Accessories-app, nieuwe schakelaars voor FPS Boost en Auto HDR voor achterwaarts compatibele games.

Het meest opwindende deel van Update maart Het zijn nieuwe schakelaars voor Auto HDR en FPS Boost met specifieke achterwaarts compatibele games. FPS Boost gebruikt het versterken van de CPU, GPU en het geheugen van deze controllers om de oorspronkelijke framesnelheid van deze titels te optimaliseren. Microsoft zei dat de tools voor vaste framing games visueel vloeiender maken, wat resulteert in een betere ervaring.

Foto: Microsoft

Auto HDR maakt gebruik van machine learning om een ​​hoog dynamisch bereik toe te voegen aan titels die oorspronkelijk niet zijn gemaakt om ze te ondersteunen. Beide functies zijn exclusief voor Xbox Series X | S, en ze worden automatisch ingeschakeld in bepaalde games. Microsoft zei dat je kunt controleren of je titel FPS Boost en Auto HDR ondersteunt door op de Xbox-knop te drukken en de indicatoren onder het horloge te controleren.

De update van maart bevat ook een update van de Xbox Accessoires-app voorafgaand aan de lancering Xbox draadloze headset​ De update is van toepassing op Xbox One en Xbox Series X | S en Windows 10.

Foto: Microsoft

Microsoft zei: “Met de update kun je met de app volumeregeling aanpassen voor een gepersonaliseerde audio-ervaring, inclusief equalizerinstellingen, basversterking, automatische mute-gevoeligheid, microfoonbewaking en helderheid van het microfoon-mute-licht.”

Bovendien brengt de update van maart prestaties terug naar de Xbox-app en een nieuwe manier om je Xbox-abonnementen te beheren. Microsoft zei in mei ook dat het zijn OneGuide Sunset Live TV-lijst op Xbox One stopte. Ten slotte maakt de update het gemakkelijker om je games te beheren met nieuwe installatie-opties voor pakketten.

READ  Nuggets rookie Michael Porter Jr. vraagtekens bij play-calling in tweede helft van Game 4: 'Ik heb de bal niet aangeraakt'

De update van maart wordt uitgerold naar Xbox One en Xbox One X | S en Windows 10 nu.

More from Madison Garrett

Hier kun je beginnen met downloaden en spelen

Vooraf geladen tijden en lanceringstijden zijn bevestigd voor de Outriders, en spelers...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *