Xbox viert de aankoop van Bethesda met ‘Unique Paintings’

Nieuws

Microsoft houdt nieuws over de overname van Bethesda in het achterhoofd, en het lijkt erop dat het nog niet voorbij is.

Microsoft zal zeker nieuws over de overname van Bethesda voor het publiek houden, en het lijkt erop dat het nog niet voorbij is.

Vandaag lieten ze een “unieke foto” zien die was toegewezen om het nieuwe gezinslid te vieren, en het past absoluut bij het familiethema.

Het portretteert Master Chief en Doom Slayer in bekende poses en kostuums.

Het lijkt slechts de eerste van veel vergelijkbare afbeeldingen te zijn en u kunt het in een bestand zien tweet Hieronder.

Het zal zeker interessant zijn hoe de overname van Bethesda het marktevenwicht zal veranderen.

Als je meer wilt horen, kun je een video bekijken waarin drie van de belangrijkste spelers in de overname (Xbox Chief, Phil Spencer, Todd Howard van Bethesda en Pete Hines) vertellen waarom de noodlottige beslissing werd genomen.

Een videoclip gaf de laatste hints over de toekomst, waaronder exclusieve aanbiedingen, Game Pass en nieuws dat deze zomer zou moeten worden afgeleverd.

Het is vermeldenswaard dat ZeniMax Media en al zijn merken (inclusief alle vele ontwikkelingsstudio’s in Bethesda) door Microsoft zijn overgenomen voor $ 7,5 miljard. Het nieuws kwam eind vorig jaar uit, ook al is de deal pas onlangs rond.

READ  Xbox-baas zegt dat Avowed 'compleet anders' is dan Elder Scrolls 6

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *