Xbox wil dat je Quake 4 op pc speelt – wacht, wat?

QuakeCon 2022 begint in augustus en er zullen ongetwijfeld allerlei leuke aankondigingen komen, hopelijk iets dat past bij de Quake-remaster van 2021. Het is niet de meest populaire FPS-game, maar het lijkt erop dat er een Quake 4 Game Pass op komst is – dat is het enige is logisch, aangezien Xbox Insider wil dat gamers “een voorbeeld van Quake 4” bekijken.

Quake 4 is ontwikkeld door Raven Software en uitgebracht in 2005, ook digitaal op het jonge Steam – waar het sindsdien is gebleven. Het is ook direct beschikbaar op GOG. Echter, om de een of andere reden, Xbox wil mensen Om het spel van deze 17-jarige te “bekijken”.

Om de zaken nog verwarrender te maken, is Wolfenstein: Enemy Territory multiplayer ook beschikbaar als preview – die onlangs gratis beschikbaar is gesteld op Steam. We raden aan dat deze games achterwaarts compatibel zijn met Xbox-consoles, behalve dat Microsoft zegt Dat doet hij niet meer – Dit is zeker de pc-versie van Quake 4.

Het lijkt geen speciale bewerking of een speciale update te zijn, hoewel is gemeld dat Quake 4 nu native werkt met een hogere resolutie zonder het bestand te wijzigen. De release van Game Pass lijkt de meest logische reden voor Quake 4, hoewel we nog steeds niet zeker weten waarom Xbox een preview van de 17-jarige Doom 3-gamedrive moet hebben.

ga installeren Xbox Insider-hub Via de Microsoft Store als je Quake 4 gratis wilt proberen. Hoe Wolfenstein: Enemy Territory hierin past, is een raadsel.

READ  Cyberpunk 2077-upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S voor release in de tweede helft van 2021; De eerste update komt binnen 10 dagen uit

Nu id in wezen voorbij is met Doom Eternal, werkt ze nu aan een “iconische, langlopende actie-FPS” – zou het Quake 5 kunnen zijn?

Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft lanceerde een Dolby Vision-gametest op de Xbox Series X- en S-consoles.
Dolby Vision-games komen naar Xbox Series X en S voor de testers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *