Xbox wil weten of je gebakken bonen op je pc eet

Nou, er is tegenwoordig een zaak voor pc voor alles, toch? Een paar jaar geleden probeerde iemand op Reddit gebakken bonen te gebruiken als koeler voor hun pc, en de mensen bij Xbox willen weten of je ze wilt eten.

Xbox Games Pass UK zei: ‘Eet je verboden pc-pillen’ Twitter.

Alsof de vraag veel nadenken heeft gekost of zoiets! Meer over r/pcmasterrace Enige tijd geleden probeerde gebruiker Mr_Loaf gebakken bonen te gebruiken om zijn computer te koelen. Je vraagt ​​waarom zouden ze zoiets doen? Nou, bijvoorbeeld omdat dit soort dingen veel upvotes op Reddit trekken. Maar ook, waarom zou u het niet eens proberen!

Een andere gebruiker vroeg hoe de pillen niet in de computerpomp kwamen, en meneer Love zei dat dat geen probleem was omdat de pillen vastzaten voordat dat gebeurde.

“Niets, de bonen zelf blokkeerden de stroom,” Mister Love Ze zei. “Deze combinatie van pomp en precisie is niet genoeg om het graan te pureren. De temperaturen waren 40 minuten, hoger dan normaal in de jaren 20. Ik heb het niet lang laten draaien.”

Kijk eens naar dit monster, eh, prachtig kunstwerk voor jezelf hieronder.

Dus de vraag blijft: ga je proberen de verdomde gebakken bonen te eten? Persoonlijk zou je me veel geld moeten betalen om dit zelfs maar te doen, vooral als je bedenkt dat het misschien naar plastic en ijzer smaakt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze statusmodus uw pc binnen enkele minuten na het inschakelen volledig zal vernietigen.

READ  Xbox Series S-nieuwsaanvulling voor Best Buy, Amazon, Target, Walmart en meer

Geschreven door Kyle Campbell namens GLHF.

Written By
More from Vanessa Hale

Onirike lanceert 29 juni voor Xbox One, Switch en pc, “kort daarna” voor PS4

Uniriki Het wordt gelanceerd voor Xbox One, Switch en pc via stoom-...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *