XDefiant-release voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege ‘inconsistenties’

XDefiant-release voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege ‘inconsistenties’

XUitdagend Het is een binnenkort te spelen gratis schietspel, ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft, dat de interesse van FPS-fans wereldwijd heeft gewekt. Het biedt snelle online wedstrijden, op facties gebaseerde gameplay en talloze kaarten en modi om uit te kiezen. Na de laatste testsessie van de game die voor het publiek toegankelijk was, deelde Ubisoft een bericht waarin hij uitlegde dat de binnenkort geplande lancering vóór het seizoen voor onbepaalde tijd is uitgesteld vanwege nieuw ontdekte problemen.

Ubisoft begint zijn boodschap over de vertraging van XDefiant met het bedanken van iedereen die heeft deelgenomen aan de openbare testsessie van de FPS, en zegt dat het de “waardering” van spelers toonde voor “snelle vuurgevechten, uniek ontworpen kaarten, objectief georiënteerde modi en verschillende facties.” selectie.” Hoewel de studio de PTS-deelnemers dankbaar is, bracht de sessie “ook enkele inconsistenties in de game-ervaring aan het licht die we moeten aanpakken voordat het voorseizoen van start gaat.”

Vanwege deze discrepanties heeft Ubisoft de “moeilijke beslissing genomen om het voorseizoen van XDefiant uit te stellen.” Helaas heeft de ontwikkelaar de releasedatum voor het nieuwe XDefiant-voorseizoen nog niet bekendgemaakt. “Het team zal blijven werken aan het aanpakken van deze problemen” voorlopig door persoonlijk te testen en “zal meer informatie delen over het voorseizoen en de tests zodra die zich aandient.”

Ubisoft plande aanvankelijk een zomerrelease vóór het seizoen voor de shooter en schreef erover website“We zijn van plan XDefiant later deze zomer te lanceren, na ons open huis.” De laatste sessie zelf vond pas in september plaats en het voorseizoen zou de opwarmfase voor XDefiant moeten zijn. Het duurt zes weken en bevat de facties en kaarten die te vinden zijn in de ‘interne en gesloten bètasessies’ van het spel.

YouTube-thumbnail

Na de lancering van het voorseizoen zegt Ubisoft dat fans elke drie maanden veranderingen in de game kunnen verwachten. Deze regelmatige updates omvatten “nieuwe wapens, kaarten, evenementen en een nieuwe factie.” Gezien de ontwikkelaar in de late onthulling potentiële spelerstests noemde, is het mogelijk dat XDefiant na eventuele wijzigingen of reparaties nog een openbare sessie krijgt voordat de content voor het voorseizoen en na het seizoen debuteert.

READ  Kan mobiel gamen met 5G gaming-hardware vervangen? We zijn niet zeker

Terwijl je wacht tot Ubisoft de releasedatum van het nieuwe XDefiant-voorseizoen bekendmaakt, kun je door onze collectie van deze andere geweldige multiplayer-games bladeren voor nog meer actievol plezier met vrienden. Als alternatief kunt u een paar van onze favoriete gratis pc-games bekijken als u op zoek bent naar iets anders dat de bank niet kapot maakt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *