Xenoblade Chronicles 3 Special Edition Pre-orders zijn uit, heb je er een? (wij)

Foto: Nintendo

Modernisering [Fri 1st Jul, 2022 01:25 BST]: Voorbestellingen voor Xenoblade Chronicles 3 De speciale editie was eerder al gelanceerd. Laat ons weten of je de Special Edition met succes hebt kunnen pre-orderen in de reacties hieronder.


origineel verhaal [Thu 30th Jun, 2022 01:25 BST]: Eerder deze maand pre-orders voor Xenoblade Chronicles 3 De Switch Special Edition is wereldwijd gepubliceerd.

Helaas waren er enkele Technische problemen met My Nintendo Store in de VS Vanwege de grote drukte. Nintendo heeft zich verontschuldigd voor het ongemak en beloofd op een later tijdstip een speciale editie van de game beschikbaar te stellen.

De officiële sociale kanalen van Nintendo of America hebben een update gegeven, waaruit blijkt dat de tweede pre-orderronde vandaag ergens op 30 juni zal beginnen. Er is geen specifieke tijd ingesteld, dus blijf alert.

Gebruikers worden in een wachtkamer in de My Nintendo Store geplaatst waar pre-orders worden verwerkt en er is een limiet van één speciale editie per persoon:

De pre-aankoop van de #XenobladeChronicles3 Special Edition zal op 30-6 beschikbaar zijn in de My Nintendo Store.

Houd er rekening mee dat u mogelijk in een wachtkamer wordt geplaatst waar pre-orderbestellingen worden verwerkt en dat de aankooplimiet is ingesteld op 1 per account.

Xenoblade Chronicles 3
Foto: Nintendo

Ontdek andere plaatsen om Xenoblade Chronicles 3 te pre-orderen in onze uitgebreide gids:

We hopen dat deze volgende pre-orderronde soepeler verloopt. Probeer jij een speciale editie van Xenoblade Chronicles 3 te bemachtigen? Heb je er al een? Laat hieronder een reactie achter.

Written By
More from Aubrey Mason
Nintendo Switch zou zeer binnenkort een populaire RPG krijgen
Nintendo Switch-, Nintendo Switch Lite- en Nintendo Switch OLED-bezitters kunnen binnenkort genieten...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *