Xenoblade Chronicles-ontwikkelaar Monolith Soft maakt enorme winst van 138,2%

Monolith Soft – Beroemd om Xenoblade Chronicles Series in de afgelopen jaren – is uitgegroeid tot een van de beste ontwikkelaars van Nintendo. Het wordt ook ondersteund Sommige Belangrijke projecten zoals: The Legend of Zelda: Breath of the Wild En de Animal Crossing: nieuwe horizonten.

Vervolg van zijn vrijlating Xenoblade Chronicles: definitieve editie Op Switch afgelopen mei rapporteerde het nu een winst van 1.171 miljard yen over het afgelopen jaar (boekperiode eindigend in maart 2021).

Zoals hieronder te zien is, is dit de hoogste winst van het bedrijf in de afgelopen jaren en stijgt deze met 138,2 procent jaar op jaar. Tijdens het vorige fiscale jaar boekte Monolith Soft een winst van 491 miljoen yen.

Eerder dit jaar, begin maart, kwamen Pyra en Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 Ook toegevoegd aan Super Smash Bros.-spel Ultieme Als een twee-in-een vecht-DLC – die waarschijnlijk alleen maar de interesse in de Xenoblade Chronicle-serie zal vergroten.

Het Japanse bedrijf kondigde onlangs ook een “aanzienlijke uitbreiding” van het personeelsbestand aan – in april plaatste het meer dan 40 vacatures op zijn website. Zelfs sommige situaties verwijzen naar: de legende van Zelda De serie, die naar verwachting zal worden geassocieerd met de ontwikkeling van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2.

Heb je vorig jaar de originele Xenoblade Chronicles op Switch gezien? Heb je de laatste tijd nog iets van Monolith Soft gespeeld? Laat hieronder een reactie achter.

READ  D'Arcy Short wil de white-ball spcialist-tag schudden
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *