Xiaomi MIUI 13-update | LetsGoDigital

Vanaf het eerste kwartaal van 2022 rolt Xiaomi de nieuwe MIUI 13 uit, gebaseerd op Android 12. Bekijk de lijst met Xiaomi-telefoons die een update krijgen.

In combinatie met de high-end smartphones Xiaomi 12x, Xiaomi 12 en Xiaomi 12 Pro heeft de Chinese fabrikant ook zijn nieuwe gebruikersinterface onthuld. De Xiaomi MIUI 13 interface is gebaseerd op Android 12 en is geschikt voor telefoons, tablets, smart devices en tv’s. Het bedrijf heeft een overzicht gemaakt waarin precies staat van welke Xiaomi-telefoons je een update naar MIUI 13 kunt verwachten. Hieronder vind je de volledige lijst, waarbij opgemerkt moet worden dat niet alle telefoonmodellen in Nederland verkrijgbaar zijn.

De MIUI 13-update wordt vanaf het eerste kwartaal van 2021 uitgerold. De interface heeft een vernieuwd design, met nieuwe widgets, wallpapers en een nieuw Mi Sans-lettertype. De MIUI-interface is volgens de fabrikant sneller en stabieler dan ooit. Ook op het gebied van beveiliging zijn er verschillende nieuwe functies beschikbaar, waaronder verbeterde beveiliging met elektronische fraudebescherming en nieuwe opties voor privacycontrole.

MIUI 13 Update telefoonoverzicht

De volgende Xiaomi-telefoons ontvangen de MIUI 13-update van Q1 2022:

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11i
Xiaomi Mi 11X Pro
Xiaomi Mi 11X
Xiaomi 11T Pro
Xiaomi 11 T
Xiaomi Mi 11 Lite
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Xiaomi 11 Lite NE
Xiaomi 5. pad
xiaomi redmi 10
xiaomi redmi 10 prime
Xiaomi Redmi Note 8 (2021)
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max
xiaomi redmi opmerking 10
xiaomi redmi note 10ge

READ  Luchem is nu officieel Wandelgemeente van het jaar

Staat jouw Xiaomi smartphone er niet bij? Niet getreurd, voorlopig heeft Xiaomi alleen aangekondigd dat deze telefoons vanaf het eerste kwartaal van 2022 een update kunnen verwachten. De kans is groot dat de lijst op een later moment wordt toegevoegd. Is uw Xiaomi-telefoon ouder dan 2 jaar? Dan is de kans reëel dat hij geen nieuwe Android-update meer kan verwachten.

Voor tablets heeft Xiaomi een speciale interface uitgebracht genaamd MIUI 13 Pad. Deze software is speciaal ontworpen voor apparaten met een groot scherm. Volgens de fabrikant zijn de top 3.000 Android-apps verbeterd, waardoor de nieuwe gebruikersinterface zorgt voor een betere gebruikerservaring. Bovendien heeft MIUI 13 last van een lagere framerate van 23% minder dan zijn voorganger.

Xiaomi Miui 13-achtergronden

Downloaden: Achtergrond 1 – Achtergrond 2 – Achtergrond 3 – Achtergrond 4
Downloaden: Achtergrond 5 – Achtergrond 6 – Achtergrond 7 – Achtergrond 8
Downloaden: Achtergrond 9 – Achtergrond 10 – Achtergrond 11 – Achtergrond 12

Achtergrond voor Xiaomi downloaden

Xiaomi heeft ook een serie nieuwe wallpapers uitgebracht voor de serie Xiaomi 12. Een selectie van de 12 mooiste wallpapers is hierboven weergegeven. Natuurlijk kunnen wallpapers ook worden gedownload voor gebruik op een ander telefoonmodel. Met deze afbeeldingen kunt u zowel het startscherm als het vergrendelscherm van uw telefoon verrijken.

Xiaomi-wallpapers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, dus voor elke gebruiker is er een geschikte wallpaper. Dit worden statische achtergronden (statistische achtergronden) genoemd.

Daarnaast heeft het bedrijf voor zijn nieuwe smartphonecollectie ook verschillende dynamische wallpapers ontworpen, ook wel live wallpapers (bewegende achtergronden) genoemd. Deze zijn vooraf geïnstalleerd op nieuwe Series 12-apparaten. Hoewel deze modellen momenteel alleen in China verkrijgbaar zijn, zal de Europese versie van de Xiaomi 12 naar verwachting plaatsvinden in maart 2022. Er is ook een andere Xiaomi 12 Ultra-telefoon in ontwikkeling, met een bijzonder geavanceerde camera en dit keer geen tweede display.

READ  bol.com netwerk: "Dit is een win-win situatie"
More from Madison Garrett
Samsung Galaxy S22 juni update klaar, enorm
De update van juni is nu klaar voor de Samsung Galaxy S22....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *