YouTube Music introduceert automatische podcastdownloads

YouTube Music introduceert automatische podcastdownloads

Na het nieuws dat Google Podcasts volgend jaar wordt gesloten, heeft YouTube Music nu de mogelijkheid om automatisch podcasts te downloaden.

Om dit in te schakelen, gaat u naar de weergavepagina en tikt u op het tandwielpictogram voor de nieuwe instellingen naar ‘Opslaan/D naar bibliotheek’. Hierdoor wordt de knop Automatische downloads inschakelen omhoog verplaatst en wordt de nieuwste aflevering onmiddellijk naar uw apparaat gedownload om offline te luisteren.

Vanaf vandaag worden afleveringen die je hebt beluisterd, niet langer automatisch verwijderd. Het is mogelijk dat bestanden worden verwijderd nadat een nieuwe aflevering beschikbaar/gedownload is of na een bepaalde tijdsduur, zoals een volledige dag, maar we kunnen dit nog niet testen.

Er is op dit moment geen instelling voor automatische verwijdering, wat essentieel is voor andere klanten. Google Podcasts heeft bijvoorbeeld de voorkeur ‘Voltooide afleveringen verwijderen’ waarmee u een verhoging kunt instellen: na 24 uur, 7 dagen, 30 dagen en 90 dagen. Deze applicatie biedt ook controle om “onvolledige afleveringen te verwijderen”.

Automatische downloads werken per weergave (en per apparaat), dus u moet ze afzonderlijk inschakelen. Google Podcasts biedt een speciale automatische downloadpagina om downloads snel aan/uit te zetten. De ruwe equalizer in YouTube Music gaat naar het tabblad Bibliotheek > Podcasts > Gedownload filter voor beheer met individuele lijsten.

We zien automatische podcastdownloads met YouTube Music versie 6.21 voor Android En afdeling interne controle.

De grote functie waar velen op hebben gewacht, is een abonnement via RSS, omdat dit YouTube Music zou veranderen in een live podcastspeler waarvoor geen demo’s nodig zijn om eerst videoversies te maken en te uploaden, hoewel Google ook werkt aan automatisch streamen. Hopelijk komt de eerste snel.

READ  Netflix downloaden en installeren op een MacBook

Meer over YouTube Muziek:

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te genereren. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *