YouTube zet verborgen video’s vóór 2017 op privacy

videoplatform Zegt Dat er in 2017 een beveiligingsupdate was die het moeilijk maakte om links naar verborgen video’s te vinden. Hij wil nu alle video’s voor deze wijziging op privé zetten, zodat alleen de uploader ze kan bekijken.

Deze wijziging wordt op 23 juli doorgevoerd. Hierdoor kunnen YouTubers de tijd nemen om te zien wat ze echt willen doen met hun verborgen video’s.

Speciale vorm als je het niet wilt

Gebruikers die dat nooit willen, kunnen een bestand gebruiken Het formulier opvullen. Alle verborgen video’s op hun kanaal blijven “verborgen”, zonder extra bescherming.

YouTube raadt deze optie specifiek aan voor kanalen waar verborgen video’s zijn ingesloten op andere websites. Ook kunnen gebruikers hun eigen video’s downloaden en opnieuw uploaden, of verborgen video’s openbaar maken.

Ook Google Drive-aanpassingen

Bovendien gaat moederbedrijf Google op 13 september iets soortgelijks doen door links voor Google Drive te delen. Drive-beveiliging krijgt een bestand Bijwerken.

De link waar je een Drive-bestand kunt delen, krijgt nu een extra sleutel. Dit heeft geen gevolgen voor mensen die al een keer een bestand hebben geopend. Gebruikers die een bestand voor het eerst willen bekijken, hebben echter een andere link nodig.

Google zal iedereen die hierdoor wordt getroffen op de hoogte stellen vanaf 26 juli.

READ  dit is hoe de Chromecast scoort met Google TV
More from Madison Garrett

Voormalig Nintendo-baas Reggie Fils-Aime heeft een nieuwe baan, maar niet in games

Reggie Fils-Aime blijft bezig in zijn leven na Nintendo. Na kondigt zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *