Yu-Gi-Oh: Master Duel krijgt meer gratis singles-inhoud

Het populaire kaartspel Yu-Gi-Oh: Master Duel heeft nog meer solo-inhoud die geschikt is als je een pauze wilt nemen van online vechtende vrienden. De update is gratis, dus je hoeft alleen maar op Steam te springen om het uit te proberen.

Konami legt in een persbericht uit dat de nieuwe single-mode portal het verhaal van het Weather Painters-deckgenre vertelt via verschillende gameplay-missies. Als je niet op de hoogte bent, dienen weersverschijnselen zoals donder of bliksem samen met illustraties zoals tekenen, schilderen of kleuren als inspiratie voor deze kaarten. Weerschilders zijn over het algemeen erg sterk in het plaatsen van vallen en spreuken in het veld, als dat je ding is. Naast een achtergrondverhaal op het kaartspel, krijg je ook tal van beloningen om te ontgrendelen.

De gratis content komt wanneer Yu-Gi-Oh: Master Duel een nieuwe downloadfase bereikt. Volgens Konami is het gratis kaartspel sinds de lancering twee maanden geleden meer dan 20 miljoen keer gedownload op computers, mobiele telefoons en consoles.

Yu-Gi-Oh: Master Duel behaalde begin februari meer dan tien miljoen downloads, met als resultaat dat Konami tal van gratis edelstenen uitdeelde.

Als je zelf in de TCG springt, bekijk dan onze gids voor de beste Yu-Gi-Oh startende platformgame: Master Duel. Je vecht in een mum van tijd tegen de beste Yu-Gi-Oh-spelers.

READ  BioShock Infinite On PC heeft deze maand stilletjes meer dan een dozijn updates ontvangen
Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *