Yubico Key Organizer houdt je huissleutels netjes en veilig YubiKey Security Key

Yubico werkt samen met Keyport on Nieuwe sleutelorganizer Het is ontworpen om uw YubiKey-beveiligingssleutel (een kleine dongle die kan dienen als een extra beveiligingslaag voor uw aanmeldingen) samen met uw thuissleutels veilig te verbergen in een kleine, compacte container.

Dit is een goed idee. Mijn huissleutels moeten veel misbruik maken van het dragen van ze in mijn zakken en weggestopt in de bodem van mijn rugzakken. En hoewel ik me niet al te veel zorgen maak over een set metalen sleutels die dit soort behandeling overleven, zou ik niet zeggen dat ik niet de extra bescherming heb van een USB-dongle die ik nodig heb om toegang te krijgen tot mijn veiligere accounts. YubiKeys zijn ontworpen als tanks, maar niets is onoverwinnelijk.

Het lijkt erop dat de $ 25 Yubico x Keyport Pivot 2.0 Key Organizer is uitgebracht op voorhand deze maand, wat functioneel een extensie is die erg lijkt op Keyport Extensions Huidige draaipunt 2.0 Organisator. De verschillen lijken neer te komen op een klein Yubico-logo aan de buitenkant, en Yubico-website Er wordt ook opgemerkt dat deze release niet de Keyport verloren en gevonden service bevat.

Naast de YubiKey-beveiligingssleutel heeft de organizer ruimte voor maximaal zeven andere items van sleutelformaat. Naast sleutels verkoopt Keyport een verscheidenheid aan gereedschappen die zijn ontworpen om in hun houders te zitten, zoals multitools, kleine zaklampen en pennen. Compatibele YubiKeys omvatten de Series 5, evenals de nieuwe Bio Series, die met vingerafdrukken wordt geactiveerd.

READ  Alles op Riot's Guardians of Light-evenement
Written By
More from Lesley Curry
Ford pronkt met zijn EV Crate-motor in een Resto-Mod 1978 F-100
Foto: bolwerk Ford kondigde de elektrische boxmotor aan Illuminator, Een paar maanden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *