Zal de gratis DLC van Cyberpunk 2077 worden uitgesteld vanwege console-updates?

Kan de geplande gratis DLC van Cyberpunk 2077 worden teruggedrongen terwijl CDPR zich opmaakt voor grote PS4- en Xbox One-updates?

Net als The Witcher 3 krijgt Cyberpunk 2077 een heleboel gratis DLC waar alle gamers van kunnen genieten. De officiële Cyberpunk 2077-website bevestigt de DLC wordt begin 2021 uitgebracht. Deze geplande tijdlijn kan echter verstoord raken. Op dit moment heeft CD Projekt RED grotere vissen om te bakken.

De studio geeft momenteel prioriteit aan de ontwikkeling van twee grote PS4- en Xbox One-optimalisatiepatches dat zal de sombere prestaties op hardware van de laatste generatie herstellen. De ontwikkelaars verwachten de ene update in januari 2021 uit te brengen en de andere in februari 2021.

De ontwikkelaars werken ook aan next-gen optimalisatiepatches voor de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies van de game. Alsof dat nog niet genoeg was, zullen er op alle platforms veel updates en patches worden uitgebracht om de prestaties te verbeteren en glitches / bugs te elimineren.

CDPR moet de officiële details voor de gratis DLC nog uiteenzetten of timing-details bespreken.

In september zei CDPR-president Adam Kicinski Cyberpunk 2077 zou meer DLC hebben dan The Witcher 3, en informatie zou worden onthuld voordat de release.

“Je kunt een soortgelijk pad verwachten [to The Witcher III] na vrijlating. U kunt eigenlijk meer verwachten. We gaan vandaag niet te veel in op details, maar alles zal duidelijk zijn voor de release. Aangezien we dicht bij de release zijn, kunt u verwachten dat de plannen voor na de release vrij snel zullen worden onthuld; een reeks gratis DLC’s en uitbreidingen zal worden beschreven – zoals ik al zei, je kunt het vrij snel verwachten en dan zal alles duidelijk worden gemaakt, “ Zei Kicinski in een oproep van een investeerder in september.

READ  Xbox Series X / S Beschikbaarheid voor lanceringsdag: waar de Series X vandaag te koop is

Het is vermeldenswaard dat de DLC-bevestiging op 9 december live ging op de website, een dag voor de release van Cyberpunk 2077 en de daaropvolgende controverse. Intern zijn er dingen veranderd voor de studio.

CD Projekt RED is momenteel verwikkeld in een wereldwijd fiasco dat heeft geresulteerd in massale terugbetalingen, een aanzienlijke impact op zijn reputatie en zelfs meerdere class action-rechtszaken van investeerders.

Written By
More from Vanessa Hale

Chase Now Out in Zuidoost-Azië

NetEase Games en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben vandaag de officiële lancering...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *