Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough en aanwijzingen

Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough en aanwijzingen

The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears Het is meer dan alleen een vervolg. Als zijn voorganger – 2017 in 2017 alom werd geprezen Adem van de wildernis – Leer je om het rulebook te gooien, Koninkrijk Tranen Het leert je te vergeten dat het er in de eerste plaats was. Binnen enkele minuten leer je bijna al je vooroordelen over hoe een open-wereldgame op subatomair niveau werkt, te heroverwegen.

Met andere woorden, er is een bestand veel voor een opmerking.

Link’s nieuwe Ultrahand-vaardigheid biedt waarschijnlijk de meeste diepte, waardoor je boten, vliegtuigen, auto’s en mechs kunt maken (ja, mechanica), en meer natuurlijke hulpbronnen van Hyrule. Maar slaap niet op Fuse, waarmee je je wapens kunt combineren met al het andere dat je in het spel ziet (verdwaalde voorwerpen, andere wapens, zelfs bananen, als je echt creatief wilt zijn). Je kunt dingen op tijd sturen en ze beklimmen tijdens bergen in seconden. Over een cheatcode gesproken!

Hyrule zelf is ook geëvolueerd. Je begint op Great Sky Island, een landmassa die kilometers boven de velden en bossen van Hyrule uitsteekt. Maar er is ook een heel ondergronds gebied dat donker is – en ja, je erdoorheen verlichten is een oefening op zich.

van nature, Koninkrijk Tranen Negeer niet wat ervoor kwam. Je kunt nog steeds van een klif springen en een zweefvliegtuig breken, wat meer adembenemende actie is dan ooit tevoren. Je kunt nog steeds het hoofdzwaard gebruiken. Heiligdommen – kleine kerkers bedoeld om je kennis van het spel te testen – die je hebt geselecteerd Adem van de wildernis Ga heen en weer door in tientallen gevallen over Hyrule te druppelen. Hestu blijft een ongrijpbaar nest. Er zijn draken.

READ  Het is een vreemd wachtspel voor het coachingteam van Dallas Cowboys

Koninkrijk Tranen Het is in wezen een bergopwaarts avontuur – het soort game dat je maar één keer in een generatie speelt en je echt wegblaast met de mogelijkheden. Wij kunnen helpen. Begin met een idee te krijgen van wat je eerst moet doen en kijk vervolgens welke volgorde het beste is om de Regional Phenomena-missie aan te pakken die het verhaal verankert. Maar ontzeg jezelf niet de kans om te verdwalen, te tintelen aan de randen, of te spelen en te experimenteren en dingen te proberen waarvan je dacht dat ze in geen miljoen jaar zouden werken. Je weet nooit wat je hierna gaat leren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *