Zero Dawn VR Mod onthuld voor pc

Luke Ross, ontwikkelaar van REAL VR mod, is terug met zijn nieuwste project. Deze keer is het Horizon: Zero Dawn VR-mod.

Zoals in de PlayStation-game, niet het sociale platform Meta.

Ross geeft de mod vandaag vrij aan Patreon-abonnees. Hiermee kun je de pc-versie van de vlaggenschip PlayStation-serie van Guerrilla Games met een headset spelen, hoewel de gamepad nog steeds wordt gebruikt om over de wereld te navigeren. Ross’ werk omvat ook een experimentele first-person camera en de mogelijkheid om het personagemodel van Aloy te verwijderen, zodat er geen oranje haren om de paar seconden in de camera zwaaien.

Bekijk hieronder enkele gameplaybeelden van het begin van de game.

Horizon: Zero Dawn VR Mod-gameplay

We hebben nu een paar uur mods gespeeld. Zoals altijd is het een indrukwekkende afleiding van Ross die – zoals bij de meeste VR-mods – niet perfect is. We hadden moeite om de prestaties op een consistent acceptabel niveau te houden (maximaal rond de 45 fps met de 3070 Ti-kaart), en er zijn enkele rare momenten te verwachten van het spelen van een third-person flat game in first person VR.

Het is echter interessant om te zien hoe de mod de Horizon-ervaring verandert. Verstoppen in hoog gras, bijvoorbeeld, blokkeert je zicht op vijanden net zoveel als je je voor hen verbergt, en het is geweldig om met je hoofd te kunnen schieten in plaats van met stokken op een spelbord.

Dit markeert Ross’ zevende VR-modus, inclusief werk aan GTAV, Red Dead Redemption 2 en meer recentelijk de Mafia-trilogie. Eerder in de maand meldden we dat de makelaar een bestand wil vrijgeven Cyberpunk 2077 mod volgende.

READ  H-1B visumverbod: BJP's hoofd van het buitenlands beleid dringt er bij de Amerikaanse ambassadeur op aan Indiase families in de VS te herenigen

Voor Horizon hoop ik dat dit slechts een voorproefje is van wat er gaat komen voor franchise en virtual reality. Met een PS5 VR-headset in de maak, hopen we vroeg of laat een officiƫle versie van de franchise in headsets te zien.

Ga je Horizon: Zero Dawn VR-mod bekijken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

More from Madison Garrett
Soundpack, widgets en meer van Olaf Mall
Er is een nieuwe update voor de Flitsmeister-app in de Google Play...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *